Een regenboogtrui voor Riejanne Markus!

WV De Amstel heeft er een wereldkampioen bij! Zondagmiddag werd Riejanne Markus in Yorkshire wereldkampioen in de nieuwe discipline Gemengde Ploegentijdrit. De mannen Bauke Mollema, Koen Bouwman en Jos van Emden bouwden in hun rit een voorsprong op van 20 seconden. Daarna wisten de dames Riejanne, Lucinda Brand en Amy Pieters die voorsprong te consolideren op het natte en listige parcours van Yorkshire. Klasse en gefeliciteerd! Continue reading “Een regenboogtrui voor Riejanne Markus!”

Inschrijving ACC 2019 geopend

Sinds afgelopen vrijdag is op de site van de ACC de inschrijving voor komend seizoen geopend. Inschrijven moet uiterlijk 10 oktober gebeurd zijn en is noodzakelijk om in de competitiestand opgenomen te worden. De wedstrijdreeks start 13 oktober en beslaat 11 wedstrijden. Check de veranderingen in het komende seizoen en schrijf je in op de ACC-site.

Gezellig slot dinsdagavondcompetitie

De eerste avond viel uit door regen maar daarna hebben we 23 dinsdagavonden kunnen koersen. Soms met nog geen tien renners maar gelukkig meestal met 15 tot 20 renners. En de samenstelling van het peloton was dit jaar ook behoorlijk wisselend waardoor sommige renners de ene week prima mee konden komen om er een week later na één ronde afgereden te worden. Het leven van een wielrenner is slechts zelden gemakkelijk.

Continue reading “Gezellig slot dinsdagavondcompetitie”

De Amstel gaat samenwerken met Jumbo-Visma Academy

Hot news: wielerploeg Jumbo-Visma gaat samenwerken met WV de Amstel! 
De Jumbo-Visma Academy is een initiatief van de wielerploeg dat meer jeugd aan het wielrennen moet krijgen én dat erop gericht is talent te ontwikkelen tot succesvol profwielrenner. De Jumbo-Visma Academy omvat onder meer scholenprojecten, verenigingsondersteuning en een nieuwe opleidingsploeg voor wielertalent onder 23 jaar en veldrijders. De Amstel is er bij.

Continue reading “De Amstel gaat samenwerken met Jumbo-Visma Academy”

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑