Contact

Heeft u nieuws of informatie voor de website? Meld het de redactie.

Zoeken in de Amstelsite

Nieuws Archief

WTC De Amstel op Facebook

WPGA-cycling: samenwerking tussen De Amstel / DTS / Olympia

wpga-auto

Herstart Trainingen

Vanaf Dinsdag 22 augustus gaat de wegtraining weer van start: zoals altijd gericht op de Ploegentjdritten op het NCK. Vanaf 29 augustus start ook de Jeugdtraining weer. Nadere info volgt nog

Volgende week start van vernieuwde Najaarscompetitie 2017 (Senioren)

Volgende week donderdag start de NJC 2017. En het wordt weer een drieweeks programma in een wéér nieuw jasje, met andere koersen. Ook de NJC doet mee met de tijd: voer voor de sprinters! Lees het volgende even heel goed door.

lees meer…. »

Meezitten of niet in Achterveld

Ondertussen gaat de Hollandse zomer gewoon door in de Tour de Junior in Achterveld. De Amstel-équipe had, zo als dat hoort in een meerdaagse koers te kampen met winst en verlies. lees meer…. »

Ronde des Vallées, Bretagne (12 en 13 augustus 2017)

Een Juniorenploeg van De Amstel/WPGA reed afgelopen weekend de Ronde des Vallées in Bretagne. Een beklijvend verslag vanuit het volle Franse wielerleven. lees meer…. »

Atijd Prijs!

Het was dinsdagavond geen uitdaging om in de punten te rijden, het peloton was namelijk aan de kleine kant.

lees meer…. »

Kamp Achterveld is weer ingericht

In de Tour de Junior van Achterveld is kamp Achterveld weer ingericht. Dit keer weer in de vertrouwde kampeerboerderij nabij het dorp. De eerste van negen koersen zijn inmiddels ook weer verreden. lees meer…. »

Tourbericht uit de Ain, Frankrijk: Amstel Nieuwelingen naar knappe vierde plaats

De “équipe Double-V TC De Amstél” heeft een topprestatie geleverd in de Tour de l’Ain Cadets: na vijf dagen koersen eindigde de ploeg als vierde in een veld van 30 internationale teams. lees meer…. »

Sterk nummer van Team M&M

Marcel Witte en Michael Breedt trokken in juli een week lang door de Alpen. Op de mountainbike en in wedstrijdvorm: in de Bike-Transalp. Begeleider Henk Hagen doet verslag van een zware week.

lees meer…. »

Missie geslaagd in Assen

Tyler Eyk, Maud Rijnbeek en Enzo Leijnse slaagden er vandaag in om de gele trui uit Assen mee naar huis te nemen. lees meer…. »

Goed bezig in Assen

Zelfs op verre vakantiebestemmingen sijpelen de berichten uit de koers door bij de redactie. Het www is altijd een onuitputtelijke overdaad aan informatie. Zo hebben Enzo Leijnse, Maud Rijnbeek en Tyler Eyk de tijdrit gewonnen en rijden ze allemaal morgen in het geel.

lees meer…. »