Masters ontvluchten de Hollandse maartwinter

Het moet een vooruitziende blik geweest zijn van een aantal Amstelmasters. Reeds in het natte najaar besloot een aantal ervaren leden om  in maart 2018 een keer níet de traditionele Limburgroute te kiezen voor het jaarlijkse trainingsweekend. Het werd een “lang weekend” Spanje terwijl het in Nederland recordkoud was, in Calpe, daar waar menig prof de winterse kilometers maakt. De winnaar van de alternatieve GP AB doet verslag. Continue reading “Masters ontvluchten de Hollandse maartwinter”

Kampioenschap van Amstelland om 11.30 uur van start.

Het clubparkoers ligt er keurig bij, dus om 11.30 uur kan gestart worden met categorie C en D (Nieuwelingen (m/v), Junior vrouwen en elite vrouwen). Om 13.00 uur staan categorie A en B (Sportklasse, Amateurs, Junioren, Beloften en Elite) op het programma. Korte broeken verboden 😉

 

Nieuwsbrief verspreid

Het laatste nummer van de Amstel-Post, de maandelijkse nieuwsbrief, is weer per email verspreid. In deze editie vind je een overzicht van alle belangrijke data voor de komende periode (wedstrijden, trainingen) en in de rubriek ‘De wielrenner’ wordt Niall Tilli onder de loep genomen.
De nieuwsbrief is ook te lezen via de link ‘INFO’ bovenaan deze website.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑