Drie weekends op rij in UCI koersen met de WPGA/Amstel-junioren – Deel 3 Ronde des Vallées

De afgelopen drie weken was ik, Robbert Tilli, vader van Amstelrenner Niall, mee naar drie UCI koersen in Frankrijk en België die gereden werden onder de vlag van WPGA. Lees hier deel 3 van ons grote avontuur over de landsgrenzen. In de derde aflevering zitten we in Bretagne voor de goed bezette Ronde des Vallées. We zijn zeker ook niet de enige Hollanders daar. Het stikt ervan, van Forte tot Monkeytown, en van Willebrord tot WPGA. Continue reading “Drie weekends op rij in UCI koersen met de WPGA/Amstel-junioren – Deel 3 Ronde des Vallées”

Drie weekends op rij in UCI koersen met de WPGA/Amstel-junioren – Deel 2 Aubel-Thimister-Stavelot (BE)

De afgelopen drie weken was ik, Robbert Tilli, vader van Amstelrenner Niall, mee naar drie UCI koersen in Frankrijk en België die gereden werden onder de vlag van WPGA. Lees hier deel 2 van onze belevenissen. Dit keer spelen ze zich af in de Ardennen bij de driedaagse etappekoers Aubel-Thimister-Stavelot. Onze junioren doen niet mee voor spek en bonen, dat is me gaandeweg wel duidelijk geworden. Dat er in het peloton ook ene Remco Evenepoel meerijdt, nemen we maar voor lief. Zolang je maar je eigen koers rijdt, is er feitelijk weinig aan de hand. Continue reading “Drie weekends op rij in UCI koersen met de WPGA/Amstel-junioren – Deel 2 Aubel-Thimister-Stavelot (BE)”

Drie weekends op rij in UCI koersen met de WPGA/Amstel-junioren – Deel 1 Route des Géants

De afgelopen drie weken was ik, Robbert Tilli, vader van Amstelrenner Niall, mee naar drie UCI koersen in Frankrijk en België die gereden werden onder de vlag van WPGA. Je maakt wat mee als je daar rondtuft in de ploegleiderswagen of in je eigen auto en de verzorging doet langs de weg. Lees een verslag in drie delen van drie onvergetelijke weekends met onze junioren in juli en augustus. Continue reading “Drie weekends op rij in UCI koersen met de WPGA/Amstel-junioren – Deel 1 Route des Géants”

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑