Kampioenschap van Waterland: veel te mooi

Het Kampioenschap van Waterland is traditioneel gezien de seizoensopener waar de renners voor het eerst de benen kunnen laten spreken. Het mooie rondje met snelle bochten, de brug en het langs stuk waar de wind vaak vrij spel heeft staat altijd garant voor mooie koersen. In tegenstelling tot normaal, deze keer met veel te mooi weer. Een mooi aantal Amstelrenners was aanwezig. Continue reading “Kampioenschap van Waterland: veel te mooi”

Nieuwsbrief januari verschenen

De laatste editie van de Amstel-Post ligt weer in de mailboxen. De hoogte- en dieptepunten van januari op een rij aangevuld met de aankondiging van de ALV en een nieuwe sponsor. Veel aandacht ook voor de Dames van De Amstel en in de rubriek ‘De Wielrenner’ gaan de spotlights op Max Baars. De nieuwsbrief is ook te lezen via de link INFO bovenaan deze website.

PowerS trainingen

De KNWU districten Noord-Holland, Zuid-Holland en Midden organiseren vanaf 6 februari gezamenlijk PowerS trainingen voor diverse categorieën op het wielerparcours van Sloten. ‘PowerS’ staat voor PowerSouplesse, PowerSnelheid en PowerSterk. De trainingen zijn bestemd voor de oudste jeugdcategorieën, Nieuwelingen, Junioren, Beloften, Amateurs en Masters. Zowel dames als heren zijn welkom. Er wordt in niveaugroepen getraind, waardoor je als renner/renster goed tot je recht komt. Meer informatie en aanmelden: klik.

Vervolgbijeenkomst 19+ renners: maandag 4 februari

Op maandag 4 februari wordt om 20.00 uur een vervolgbijeenkomst georganiseerd voor al onze (mannen)leden van 19 jaar en ouder, behorend tot de categorieën Amateurs/Sportklasse c.q. Masters en Elites/Beloften die niet (meer)bij WPGA Elite rijden, maar wel (weer) met licentie wedstrijden gaan rijden. Nu wordt alles concreter met het bespreken van de kalenders.
Continue reading “Vervolgbijeenkomst 19+ renners: maandag 4 februari”

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑