Extreem mooie successen op NK Jeugd (update)

Op het NK in Steenbergen waren maar liefst vijf top-10 klasseringen te noteren van de Amsteljeugd. Tyler Eyk werd voor de 4e (vierde) keer Nederlands kampioen met weer Michiel Mouris op twee! Tyler deed het weer met een oppermachtige solo. Jelle Boonstra en Julian Vergouw toonden ook hun klasse met allebei een vijfde plaats….en dan werd Max Baars ook nog eens 7e. De eerste verslagen zijn binnen. Volgen er meer? Ja zeker. Continue reading “Extreem mooie successen op NK Jeugd (update)”

De 49e Plus Vreeswijk Ronde van Ouderkerk…de verhalen (en foto’s)

De uitslagen op mijnknwu.nl lijken even op zich te laten wachten, maar de verhalen van de 49e Ronde van Ouderkerk zijn er uiteraard wel. Vooral de slotkoers bood spektakel, maar ook in de andere koersen sterke winnaars. Voor De Amstel stonden Caspar Hermans, Edwin Commandeur, Roos Markus en Nick Luijten op het podium. Zeges waren er deze keer niet, althans van Amstelhuize. Continue reading “De 49e Plus Vreeswijk Ronde van Ouderkerk…de verhalen (en foto’s)”

49e Plus Vreeswijk Ronde van Ouderkerk

Een vol en druk programma. Sterke winnaars op het altijd zware rondje. De Masters grepen weer eens karakteristiek naast de winst, ondanks twee man op het podium, de Jeugd had ook twee man op het podium in de D in de D-klasse en Roos Markus liet haar karakter zien bij de Dames. Geen podium in de Amateurs/Junioren koers, hoewel Victor Broex lang op weg leek naar de zege. Morgen verslagen, uitslagen en foto’s!

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑