Contact

Heeft u nieuws of informatie voor de website? Meld het de redactie.

Zoeken in de Amstelsite

Nieuws Archief

WTC De Amstel op Facebook

WPGA-cycling: samenwerking tussen De Amstel / DTS / Olympia

wpga-auto

2km-tijdrit Jeugd

Het eind van het seizoen nadert met rasse schreden. Er was nog maar 1 mogelijkheid voor de tijdrit. Laat het dan net een nat parcours zijn. Vooral de laatste bocht wilde gedurende de avond maar niet opdrogen, dus fullspeed door de bochten was er deze test niet bij. Wellicht een excuus voor de tegenvallende prestaties. Hoewel dat door de bank genomen wel meeviel. lees meer…. »

Bloemen en planten op het podium

De Podiummeter loopt verder op want ook dit weekend stonden er weer veel Amstelshirts op een van de wielerpodia. Op de Sluitingsdag op 1 oktober kan de balans worden opgemaakt en we verwachten weer een (bijna) record op de teller. Dit weekend deden weer verschillende renners en rensters een greep in de prijzenpot. lees meer…. »

Wedstrijdkalender ACC vastgesteld

Als wegtrainingen worden afgelast i.v.m. regen en wind dan betekent dat meestal dat het veldrijseizoen voor de deur staat. Ook vandaag gaat deze ervaringswet op. Gelukkig is deze week de kalender van de ACC vastgesteld. De Supportersvereniging en De Amstel leveren hun bijdrage op 5 november (Nes) en 26 november (Ouderkerkerplas). Zie de hele kalender op de site van de ACC: klik.

Zondag La Ridley met Riejanne

Komende zondag neemt Riejanne Markus iedereen die dat wil mee voor een 100 km ritje. Vertrek om 10 uur vanaf het clubhuis. lees meer…. »

Dinsdagavondcompetitie: finale vol vuurwerk

Op de laatste avond wordt er wat korter gekoerst en wat langer nagepraat, maar dat betekende niet dat de koers een verplicht nummertje was waaraan je niet veel energie hoefde te spenderen. Integendeel zelfs, lees meer…. »

Zegereeks Amstelrenners gaat door: een update

Vooral de jongens Nieuwelingen (15/16 jaar) vielen weer op afgelopen weekend: Enzo Leijnse met een zege in een “rondje om de kerk” in Baarn, maar Owen Geleijn mocht zijn naam opschrijven als winnaar van de herfstklassieker de Kleine Omloop van de Veenkoloniën in Groningen.

lees meer…. »

Amstel-Post verschenen

Vandaag is de Amstel-Post in de mailbox verschenen. Naast de uitnodiging voor de Sluitingsdag op 1 oktober maken we nogmaals een diepe buiging voor de prestaties van Dylan Groenewegen in de afgelopen Tour de France, blikken we terug op de koersen (weg en mtb) in het buitenland en de Amstelactiviteiten in augustus. De jeugd was traditiegetrouw actief in Assen en Achterveld, en Amstelmaster Coen Emmer is nog lang niet uitgefietst. Nieuwsbrief juli/augustus.

Afsluiting dinsdagavondcompetitie

Komende dinsdag is de sluitingsrit van de dinsdagavondcompetitie. Aansluitend is de prijsuitreiking en blikken we met een drankje en wat te knabbelen terug op het afgelopen wielerseizoen. Iedereen die dit jaar heeft meegereden is van harte welkom. Mocht het onverhoopt te slecht weer zijn om te koersen dan vindt de prijsuitreiking plaats vanaf 19:30. Vergeet niet lampjes mee te nemen want het is snel donker. Tot dinsdag.

Interclub WTC De Amstel 10 september 2017

Op een prachtige zondagochtend verzamelde zich menig jeugdrenner bij WTC De Amstel om aan het einde van het wegseizoen nog eens de benen te testen. lees meer…. »

Trainingen in teken NCK

Vanaf komende dinsdag gaan de wegtrainingen naar 18.00 uur.  Ook wordt er de komende weken op donderdagen extra getraind. Dat alles met het oog op de voorbereiding op het NCK. lees meer…. »