Inschrijving ACC 2019 geopend

Sinds afgelopen vrijdag is op de site van de ACC de inschrijving voor komend seizoen geopend. Inschrijven moet uiterlijk 10 oktober gebeurd zijn en is noodzakelijk om in de competitiestand opgenomen te worden. De wedstrijdreeks start 13 oktober en beslaat 11 wedstrijden. Check de veranderingen in het komende seizoen en schrijf je in op de ACC-site.

Gezellig slot dinsdagavondcompetitie

De eerste avond viel uit door regen maar daarna hebben we 23 dinsdagavonden kunnen koersen. Soms met nog geen tien renners maar gelukkig meestal met 15 tot 20 renners. En de samenstelling van het peloton was dit jaar ook behoorlijk wisselend waardoor sommige renners de ene week prima mee konden komen om er een week later na één ronde afgereden te worden. Het leven van een wielrenner is slechts zelden gemakkelijk.

Continue reading “Gezellig slot dinsdagavondcompetitie”

Dubbeldikke nieuwsbrief verschenen

Het juli/augustus nummer van de Amstel-Post is naar de mailboxen verzonden. De nieuwsbrief opent met de datum van de sluitingsrit; het definitieve bewijs dat het einde van het wegseizoen aanstaande is. Verder een terugblik op de afgelopen zomermaanden, tips, een inkijkje in het organiseren van een wielerronde, aandacht voor de gele trui die een Amstelrenster ooit mee naar huis nam en in de rubriek “De wielrenner” ditmaal Viego Tijssen.
De Amstel-Post is ook te lezen via de link INFO bovenaan deze pagina.

Dinsdagavond is altijd anders

Mededelingen vooraf: De komende twee weken starten we om 19.00 in verband met de snel invallende duisternis. Op dinsdag 17 september sluiten we seizoen 2019 van de dinsdagavondcompetitie af. We doen dit met een ingekorte wedstrijd. De zon gaat ook al rond acht uur onder dus lang rijden is niet mogelijk. Aansluitend volgt de prijsuitreiking en zorgt de organisatie voor een drankje en een hapje. Je portemonnee mag je thuis laten. Continue reading “Dinsdagavond is altijd anders”

NJC Jeugd

Na de tweede rit van de Najaarscompetitie voor de jeugd is in categorie B & C duidelijk geworden wie volgende week in de finale de te kloppen mannen zijn voor de eindzege. In categorie A is alles nog open: klik.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑