Nieuwsbrief verschenen

De nieuwste editie van de Amstel-Post is verspreid met daarin nog maar eens de aankondiging van de ALV (opdat het echt he-le-maal niemand zal ontgaan), een oproep plaats te nemen in de nieuwe kleding- en sponsorcommissie, een verslag van een trainingskamp op Tenerife en in de rubriek “De wielrenner’ ditmaal Jip de Moor. Verder twee nieuwe rubrieken: ‘Feiten uit de ouden doos’ die bewijst dat vroeger veel anders was maar niet per se beter en ‘Amstelweetjes’, oftewel ‘Hoe heurt het eigenlijk’,
Via de link INFO bovenaan deze pagina is de Nieuwsbrief voor iedereen te lezen.

Nieuwsbrief januari verschenen

De laatste editie van de Amstel-Post ligt weer in de mailboxen. De hoogte- en dieptepunten van januari op een rij aangevuld met de aankondiging van de ALV en een nieuwe sponsor. Veel aandacht ook voor de Dames van De Amstel en in de rubriek ‘De Wielrenner’ gaan de spotlights op Max Baars. De nieuwsbrief is ook te lezen via de link INFO bovenaan deze website.

PowerS trainingen

De KNWU districten Noord-Holland, Zuid-Holland en Midden organiseren vanaf 6 februari gezamenlijk PowerS trainingen voor diverse categorieën op het wielerparcours van Sloten. ‘PowerS’ staat voor PowerSouplesse, PowerSnelheid en PowerSterk. De trainingen zijn bestemd voor de oudste jeugdcategorieën, Nieuwelingen, Junioren, Beloften, Amateurs en Masters. Zowel dames als heren zijn welkom. Er wordt in niveaugroepen getraind, waardoor je als renner/renster goed tot je recht komt. Meer informatie en aanmelden: klik.

It giet oan…

Voor een ieder last heeft van een after ACC-dip is er zondag 20 januari nog het ‘Open Kampioenschap van Uithoorn’. Informatie en aanmelding (uiterlijk 18 januari) via de volgende link.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑