De strijd om de NK-startplekken bij de jeugd, een update.

Met nog één NK selectiewedstrijd te gaan, a.s. zondag bij ASC Olympia, maken we een voorlopige balans op in de strijd om de startplekken voor het NK-jeugd op zaterdag 15 juni in Ameide. Na Hoorn en Spaarnwoude was er afgelopen zaterdag een selectiewedstrijd bij BRC Kennemerland. Eindelijk een selectiewedstrijd op een écht selectief parcours vonden veel renners … en dat was het. Continue reading “De strijd om de NK-startplekken bij de jeugd, een update.”

Nieuwsbrief April verschenen

De nieuwste editie van de Amstel-Post is weer verspreid. In dit nummer lees je o.a informatie over het nieuwe logo (en de nieuwe naam) van de club, de dopingapp en de eerste aansprekende resultaten van dit seizoen. In de oude doos treffen we Tim Krabbé aan, de dames delen hun fietsgeheimen met ons en – echt waar! – er is nog heel veel meer te lezen in deze editie. In de rubriek ‘De Wielrenner’ ligt Dick Visser onder het vergrootglas.
Via de link INFO bovenaan deze pagina is de Nieuwsbrief voor iedereen te lezen.

Nieuwsbrief verschenen

De nieuwsbrief van de maand maart is weer naar alle leden en andere betrokkenen gemaild. De inhoud is gevarieerd: een korte terugblik op de ALV, iets uit het archief, een kijkje achter de schermen bij de Dames ( 😳 ), een kijkje achter de schermen van het 30+ trainingsweekend van de heren ( 🙄 ), Amstelweetjes en twee renners die nader aan de tand gevoeld worden: Enzo Leijnse n.a.v. zijn opmerkelijke carrièremove en Tristan Geleijn ‘gewoon’ als deelnemer van de rubriek ‘De wielrenner’.
De Nieuwsbrief is voor geïnteresseerden ook te lezen via de link INFO bovenaan deze pagina.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑