It giet oan…

Voor een ieder last heeft van een after ACC-dip is er zondag 20 januari nog het ‘Open Kampioenschap van Uithoorn’. Informatie en aanmelding (uiterlijk 18 januari) via de volgendeĀ link.

Nieuwsbrief verschenen

De laatste editie van de nieuwsbrief – De Amstel-post – is weer verspreid. Zoals gewoonlijk in het decembernummer een terugblik op de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Te beginnen met de podiumplaats op het NK Veldrijden in januari en eindigend met de podiumplaatsen op het NK baan in december en natuurlijk alles daartussenin. Voor buitenstaanders te lezen via INFO in de balk bovenaan deze pagina.

NK Baan: de verhalen

De redactie heeft het luid en duidelijk kenbaar gemaakt, er was behoefte aan toelichting bij de baanresultaten. Maar waarom niet zelf afgereisd naar Omnisport in Apeldoorn? Een dagje baanwielrennen kijken is wielersport waar je van a tot z met je neus boven op de wedstrijden zit. Als redactielid kan je ontspannen met je notitieblok en kopje koffie in de hand, droog en warm op de tribune zitten met voor je neus pure sport. De renners gaan vlak voor je langs, het zweet en de adrenaline zijn bijna te voelen. De wereldtop binnen handbereik. Het is als bij een popconcert op de eerste rij voor het podium. Continue reading “NK Baan: de verhalen”

Nog meer baansucces (update)

Met de trui van Enzo op NK achtervolging was de koek nog niet op. Op dag twee werd Enzo 3e op de scratch en werd Maud Rijnbeek 3e het onderdeel achtervolging voor Junioren. Op dag drie was het wederom raak voor Enzo: nu zilver op de puntenkoers.
En net toen de redactie dacht de jaarboeken te sluiten kwam nog het bericht binnen dat op dag 4 Enzo (met koppelgenoot Casper van Uden) zijn tweede trui heeft gepakt: dit maal op de koppelkoers. Continue reading “Nog meer baansucces (update)”

Derde kerstdag: laatste training ACXC

Hoewel er in januari nog op alle niveau’s in het veld gestreden wordt (finale ACC plus de NK’s) wordt er donderdag 27 december voor het laatst getraind aan de Ouderkerkerplas. De vergunning eindigt namelijk 31 december. Er wordt de komende dagen droog weer verwacht, dus komt allen!

Dubbelslag MM

Michiel Mouris was dit weekend zeer succesvol in zijn strafexpeditie tegen de landelijke veldrijders in categorie V. Hij won zaterdag de nationale wedstrijd in Berghem en zondag in Oploo. Goed bezig!

Nieuwsbrief verschenen

De Nieuwsbrief van de maand november is weer naar de bij ons bekende mailadressen verstuurd. In deze editie een korte terugblik op de ACC-wedstrijd aan de Ouderkerkerplas, de goede voornemens van de 19+ renners (nu al), Mees van Duren in de rubriek ‘De wielrenner’ en meer. De Nieuwsbrief is ook te lezen via de link INFO bovenaan de homepage.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑