Contact

Heeft u nieuws of informatie voor de website? Meld het de redactie.

Zoeken in de Amstelsite

Nieuws Archief

WTC De Amstel op Facebook

WPGA-cycling: samenwerking tussen De Amstel / DTS / Olympia

wpga-auto

Op het podium!

Met een niet verwacht Amstel 1/2-tje in de Bergomloop van Simpelveld werd weer een succesvol wielerweekend afgesloten. Victor Broex, Tyler Eyk, Friso van Diemen, Maud Rijnbeek. Allemaal waren ze goed voor podiumplaatsen.

Laatste Dinsdagtraining voor de zomerstop

Dinsdag de 18e is de laatste Jeugdtraining en wegtraining. Daarna is het qua training even zomerstop. De Dinsdagcompetitie en de woensdagtrainingen gaan gewoon door.

Complimenten, indruk maken en Zweedse Kronen

De vier Amstelmasters hebben in Gothenburg de boot genomen en het Zweedse land weer achter zich gelaten. Met een fraaie eindzege voor Sander Boerkamp is de U6 Tidaholm in de “Seniorer- Klasse” mooi afgesloten.

Ronde van de Draverij Medemblik

Op zondag 17 september wordt de Ronde van Medemblik gereden. Tijdens het draverij weekend wordt door het centrum van Medemblik gekoerst. Met traditioneel veel volk langs de hekken is dit een prachtige race voor licentiehouders.

Amstelmannen maken het nu wel af: één – tweetje voor Huiskamp en Boerman

De 5e rit in de U6 is gewonnen door Spike Huisman. Op het slotklimmetje was hij de snelste in de sprint. Gele trui Sander Boerkamp maakte het feestje compleet door tweede te worden.

Perfect ploegenspel op zijn Amstels uitgespeeld

Donderdag was het al weer dag 4 van de 6 daagse in Tidaholm. Het criterium en de Amstelmasters deden wat van hen verwacht werd.  

Nieuwe editie Nieuwsbrief verschenen

Er is een nieuwe Nieuwsbrief verschenen met een overzicht van de hoogtepunten van de maand juni: de talrijke successen op de verschillende NK’s, de Ronde van Ouderkerk, de podiummeter die almaar langer wordt, de Clubkampioenschappen en natuurlijk “De wielrenner”. Wie-o-wie geeft zich dit nummer bloot? De Nieuwsbrief zit in je mailbox, maar is ook te […]

U6 etappe 3: Zó doen we dat!

Lang werd er gesproken na de etappe van dinsdag. En uiteindelijk stonden alle neuzen weer de in dezelfde richting voor de derde etappe van de U6 Tour. WTC de Amstel trok ten aanval! En met succes: Winst, Geel, Blauw en Teamclassification!

U6 etappe 2: ploegentaktiek en bijna winnen!

Na de proloog hebben de Amstelmannen zo’n vier uur met elkaar gesproken over de koerstaktiek van de volgende dag. Je moet tenslotte iets als je in Zweden bent en behalve de koers, die nou niet bepaald de hele dag duurt, verder niets anders aan je hoofd hebt.

Proloog U6 Zweden: 4 renners, 3 strategieën, 2e plek, 1 blauwe trui

Een bescheiden gezelschap Amstelmasters bevindt zich in Zweden. Voor een zesdaagse etappekoers, de U6 in Tidaholm. De eerste dag was er de Proloog. Dat ging niet zonder succes. Een verslag.