Contact

Heeft u nieuws of informatie voor de website? Meld het de redactie.

Zoeken in de Amstelsite

Nieuws Archief

WTC De Amstel op Facebook

WPGA-cycling: samenwerking tussen De Amstel / DTS / Olympia

wpga-auto

Interclub WTC De Amstel 10 september 2017

Op een prachtige zondagochtend verzamelde zich menig jeugdrenner bij WTC De Amstel om aan het einde van het wegseizoen nog eens de benen te testen.

Kamp Achterveld is weer ingericht

In de Tour de Junior van Achterveld is kamp Achterveld weer ingericht. Dit keer weer in de vertrouwde kampeerboerderij nabij het dorp. De eerste van negen koersen zijn inmiddels ook weer verreden.

Finale post-VJC Jeugd

Op donderdag 13 juli werd de finale van de post-VJC voor de Jeugd verreden, een reeks van vier wedstrijden met een grote diversiteit.

Testtijdrit Jeugd

Gisterenavond  was het weer tijd voor de testtijdrit bij de Jeugd. Zoals altijd weer veel PR’s ondanks de niet ideaal blazende wind. Er is een nieuwe lijstaanvoerder onder de naam Mees van Duren; hij heeft de tijdrittrainingen van de afgelopen weken omgezet in een nieuwe toptijd. Zie voor alle tijden en pr’s de lijst: klik.

Jeugd test sprintersbenen

Deze week werden de sprintersbenen van de jeugd getest op het parkoers van de De Amstel. Met de apparatuur van Jos Geijsel werd de tijd gemeten die zij nodig hadden om 50 meter met een vliegende start af te leggen en vervolgens dezelfde afstand vanuit stilstand. Mooie en verrassende resultaten werden geboekt.

NK selectie WTC De Amstel bekend

Een zevental Amstelrenners/-sters heeft zich weten te plaatsen voor het NK Jeugd in Amersfoort op 10 juni:

Goed bezig in Denemarken

Etappeoverwinningen, gele truien, ontsnappingen, teamwork: het gebeurt allemaal in de Tour de Himmelfart 2017 voor de Amstelrenners. Na twee van de drie dagen zit de sfeer er goed in in Kamp Amstel in de Parkvej Skolen te Odder.

Ze zijn weer vertrokken…30 man/vrouw sterk

Voor het zoveelste jaar op rij is weer een compleet peloton Amstelrenners (m/v) vertrokken naar het Deense Jutland. Jeugd, Nieuwelingen en Junioren. Naar Odder voor de Tour de Himmelfart. Niets anders dan koersen…..

Interclub De Amstel: mooi weer, veel deelname (update uitslag)

Op de eerste mooie dag van het jaar, althans zo voelde het, was het weer tijd voor een drukbezochte Interclub bij WTC De Amstel. De organisatie vond ditmaal onder de begenadigde leiding van Jacqueline plaats en iedereen had er duidelijk zin in.

Zondag 30 april interclubwedstrijd bij WTC De Amstel

Nadat Ulysses op 9 april het spits afbeet, is het a.s. zondag de beurt aan WTC de Amstel voor de tweede Interclubwedstrijd (IC) van dit seizoen. Alle jeugdleden en nieuwelingen uit de regio met een basislidmaatschap of een KNWU-licentie kunnen meedoen aan deze wedstrijd.