Zondag 30 april interclubwedstrijd bij WTC De Amstel

Nadat Ulysses op 9 april het spits afbeet, is het a.s. zondag de beurt aan WTC de Amstel voor de tweede Interclubwedstrijd (IC) van dit seizoen. Alle jeugdleden en nieuwelingen uit de regio met een basislidmaatschap of een KNWU-licentie kunnen meedoen aan deze wedstrijd.

Een IC-wedstrijd is uitermate geschikt voor renners en rensters die nog weinig (of geen) ervaring hebben met het rijden van wedstrijden. Gewoon allemaal meedoen dus!

We starten om 10.00 uur met Groep A (Jeugdcategorie 1 & 2); zij rijden 7 ronden van 1 km en/of groep B (jeugd cat. 3 & 4) voor 13 ronden. Daarna start groep C (cat. 5 & 6) voor 22 ronden en tot slot groep D (cat. 7 en de Nieuwelingen). De laatste groep rijd tussen de 28 – 32 ronden, afhankelijk van het aantal deelnemers. Per groep zijn er vijf eindprijzen.
 
Je kunt inschrijven vanaf 09.15 uur. Voor het inschrijven moet je 2 euro inschrijfgeld en het pasje van je basislidmaatschap of je KNWU-licentie meenemen. We hopen op een mooie dag met veel deelnemers en publiek!
 
Voor meer informatie over de IC’s klik (IC-reglement) en voor het volledige IC-programma voor dit seizoen klik.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑