Hard werken op een mooie zomeravond

Na een prachtige dag vielen er opeens dikke druppels regen op weg naar de Startbaan. Het zal toch niet, denk je dan. Maar gelukkig bleef het daarbij en konden we ons opmaken voor een avondje lekker koersen. Ook weer een aantal nieuwe gezichten en dat geeft toch altijd wat onrust in het peloton. In combinatie met het gemiddelde van 43 in de beginfase ging dat uiteindelijk een keertje mis. Vier renners eindigden in het gras en de hekken na de eerste bocht en ondanks dat er behoorlijk was geremd was er toch een kapot frame te betreuren. De schaafwonden vielen wel wee meer omdat het meeste vallen in het gras werd gedaan.

Daarna duurde het weer even voordat iedereen weer in de wedstrijd zat. Het peloton bleef ondanks het hoge tempo bij elkaar. Wel was er een groep die verantwoordelijk was voor de snelheid (Aagtje Dijkman, Tim Schreurs, Jan Buisman, Marcel Witte, Marc Altyzer, Camiel Zwart) en een groep die met de neus op het stuur in het wiel hing. Maar ook die groep was achteraf tevreden, men was niet gelost.

De sprint was weer voor Camiel Zwart (hierna op vakantie dus grijp je kans om ook een keer de 10 punten te pakken!) voor Tim Schreurs, Jan Buisman, Aagtje Dijkman, Marcel Witte en Robert van Vicic)..

De afsluiting van het seizoen is op 12 september, dus je hebt nog twee keer koersen tegoed. Vandaag was het voor Wil Nieuwendijk de laatste keer van het seizoen want ook hij gaat op vakantie. Wil, namens alle renners bedankt voor weer een seizoen jureren!

De stand

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑