Dubbele rit niet de makkelijkste

Het was even rekenen, maar na de dubbele rit van donderdagavond was Max van de Water de beste van de dag. Max won de eerste rit (30 rondjes) en werd 3e in de tweede rit over 20 ronden. De leider in de NJC is nu echter Koos Jeroen Kers: 3e van de avond, maar grootverdiener in de tussensprints.

Twee ritten en een mooi, maar wel wat jong, deelnemersveld. Dus als jonge honden werd er ook ingevlogen. Zo hard dat binnen een paar ronden het eerste rondje 1.12 al op de klokken stond en er continu ontsnappingen waren. Steeds groepjes weg, maar dat leidde uiteindelijk tot een tweetal grote groepen die verspreid over het parcours reden. Max van de Water plaatste in de laatste ronde een jump waarop net te laat gereageerd werd. Voor de weer gretige Enzo Leijnse en Owen Geleijn.

Het overall klassement gaat op tijd dus voor de anderen was het zaak om weg te rijden. Met name Teun Mouris, KJK en Enzo probeerden dat dan ook verschillende keren in de tweede rit. Daardoor werd ook dit korte ritje weer een uiterst zwaar koersje. Deze ging naar Teun Mouris in een sterke sprint, maar zijn eerste uitslag was minder. Zo won Max het dagklassement, voro Enzo en KJK en was KJK met veertien extra punten de grootverdiener.

Volgende week op dinsdag de tijdrit over 10 km en donderdag de puntenkoers: 50 km met 10 sprints…. Afzien.

De stand met op het tweede blad de uitslagen van rit twee staat hier!

En de snelste ronde van de avond: Ruben van der Pijl: 1.10,7 …. dat is 50,9 km/u!

3 gedachten over “Dubbele rit niet de makkelijkste

  1. Ik heb gisteren Mn zadelvaste van Fizik laten iggen. Lag ergens vlak voor ingang clubhuis.
    Iemand het gezien/ veiliggesteld?
    Grt Caspar

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑