Dinsdagavondcompetitie: de eindstreep nadert

Nog één keer zullen we op de dinsdagavond onze rondjes rijden en dan zit het seizoen van 2016 er weer op. Dit jaar met ongeveer 300 starters tegen ruim 500 in 2015. Daar moet wel wat verandering in komen anders rijden we straks met vijf renners in het rond en dat is toch niet de bedoeling.

Het begon vandaag wat vochtig en dat betekende dat er wat voorzichtiger werd gereden in vergelijking met vorige week. Maar Raul Woudstra wilde zelf met dat lagere tempo nog wel even het gras inspecteren. Dat staat behoorlijk hoog dus de rest van de wedstrijd reed hij met grassprieten aan zijn fiets.

De afwezigheid van onze patron Camiel betekende dat het een open koers werd maar niemand was goed genoeg om lang voorop te blijven. De poging van Wouter de Jonge, die vijf ronden voor het einde er vandoor ging leek bijna succesvol te worden maar ook hij sneuvelde in de laatste ronde.

Raul Woudstra kan rap aankomen en hij kwam dit keer wel goed door de laatste bocht. Ruud Verbeek werd tweede voor Wouter de Jonge en Jaap van der Grinten. Arno Vos en Leo Kamphuis waren tevreden met plaats vijf en zes.

Volgende week een laatste wat kortere wedstrijd waarna we de prijsuitreiking doen onder het genot van een drankje en wat te snacken. Ook bij slecht weer gaat dit laatste onderdeel door. Alle deelnemers van 2016 zijn welkom!

De stand: klik.

One thought on “Dinsdagavondcompetitie: de eindstreep nadert

  1. Tip mbt het laten groeien van het aantal deelnemers: Sluit de mensen die van Camiel kunnen winnen niet bij voorbaat uit van deelname.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑