Bollebozen onder ons opgelet: Studentenkampioenschap in eigen buurt

Zondag 24 september zal de strijd om het rood-wit-blauw (een unieke kans!) weer losbarsten tijdens het Nederlands Studentenkampioenschap Wielrennen (NSK). Ditmaal wordt er gekoerst in Amsterdam,

waar een mooi parcours is uitgestippeld rondom het Science Park. De inschrijving staat open voor eenieder die staat ingeschreven aan een hogeschool of universiteit of maximaal tot één jaar na afstuderen. Wel geldt er een leeftijdsgrens, namelijk 30 jaar, dus dat is jammer voor de eeuwige studenten. Er is minimaal een KNWU-basislidmaatschap vereist. Het Kampioenschap wordt verder in een vijftal categorieën verreden:

– Heren elite/belofte
– Heren amateur/sportklasse/junioren
– Heren zonder licentie (let op: KNWU-basislidmaatschap wel vereist)
– Dames elite/belofte/amateur/junioren
– Dames zonder licentie (let op: KNWU-basislidmaatschap wel vereist)

Daarnaast zijn is de organisatie, om dit evenement mogelijk te kunnen maken, nog heel hard op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het je dus leuk om een steentje bij te dragen aan een officieel Nederlands Kampioenschap? Dan kan je je aanmelden via https://skits.nl/formulieren/vrijwilligers-NSK-wielrennenn. Ook is het natuurlijk mogelijk te helpen voor of na de eigen koers!

Voor meer informatie: neem een kijkje op de website www.nskwielrennen.nl Verder nog vragen, mail dan gerust naar nsk@skits.nl.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑