Trainingen in teken NCK

Vanaf komende dinsdag gaan de wegtrainingen naar 18.00 uur.  Ook wordt er de komende weken op donderdagen extra getraind. Dat alles met het oog op de voorbereiding op het NCK.

De A-ploeg (Elite mannen) wordt begeleid door Roel Mouris, de B-ploeg (Junioren en Nieuwelingen) door Joost Mouris, de Dames ploeg door René Markus en ook is er een jeugdploeg die door Hans Leijnse wordt klaargestoomd.

Vorig jaar was de Amstel in het overall klassement van de A-B-C- categorieën 2e van Nederland. Het zou mooi zijn als dat weer geëvenaard kan worden, of verbeterd. Op zaterdag 30 september wordt er dan ook weer een mooie dag van gemaakt: tenten op het grote plein, Tacxen, voorbeschouwen, uitpuffen, en na afloop naar de Chinees. Altijd een mooie, maar pittige clubdag. Daarop bereiden we ons voor in de trainingen.

Dus vertrek bij de Haan om 18.00 uur. Begin van de training in Oukoop rond 18.30 uur.  ook als je (nu nog) geen NCK-ambitie hebt een goede en intensieve training. Het wordt eerder donker en we willen op tijd terug zijn.  Lampjes mee kan handig zijn. Mocht het niet doorgaan (i.v.m. het weer), dan zal dat uiterlijk om 17.00 uur op deze site verschijnen.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑