Contact

Heeft u nieuws of informatie voor de website? Meld het de redactie.

Zoeken in de Amstelsite

Nieuws Archief

WTC De Amstel op Facebook

WPGA-cycling: samenwerking tussen De Amstel / DTS / Olympia

wpga-auto

Amstel-Post verschenen

Vandaag is de Amstel-Post in de mailbox verschenen. Naast de uitnodiging voor de Sluitingsdag op 1 oktober maken we nogmaals een diepe buiging voor de prestaties van Dylan Groenewegen in de afgelopen Tour de France, blikken we terug op de koersen (weg en mtb) in het buitenland en de Amstelactiviteiten in augustus. De jeugd was traditiegetrouw actief in Assen en Achterveld, en Amstelmaster Coen Emmer is nog lang niet uitgefietst. Nieuwsbrief juli/augustus.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>