8e Ouderkerker Cross op zondag 26 november 2017: help je mee?!

Op zondag 26 november is het Ouderkerkerplasgebied weer even CX-oog van de wereld en is er startgelegenheid voor iedereen.  De 7e rit van de ACC- 2017 gaat van start, en uiteraard wordt er weer hulp gevraagd van onze leden. De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang. Lees snel verder.

Het programma is naast de ACC-koersen ook hier weer uitgebreid met een wedstrijd voor Schooljeugd en de Funklasse. Het lange parcours en de brede stukken en lange start zullen ervoor zorgen dat we veel deelnemers kwijt kunnen. Alle info staat uiteraard op de site van de ACC. Het is een flink evenement dat alleen maar kan bestaan met de hulp van veel vrijwilligers.

Funklasse: voor-inschrijven
De ACC groeit door en dat betekent dat het ook op een gegeven moment erg druk kan zijn op het parcours. Voor de Funklasse-rijders (de start daarvan is dit jaar weer om 11.00 uur) betekent dit dat hun deelnemersveld is beperkt tot maximaal 35 . Dús: regiorijders die dat willen kunnen meedoen, mits tijdig ingeschreven. Stuur z.s.m. doch uiterlijk 25 november een mail naar amstelcross@upcmail.nl en je staat op de startlijst.

Hulp gevraagd
Vandaar dat de organisatie nog  hulp van (ouders van) leden en supporters van de club zoekt. Op zaterdag 25 november wordt het grootste deel van het parcours weer opgebouwd door een aantal mensen, maar zondagochtend moet ook nog een aantal zaken omtrent de jurylocatie en afbakening verricht worden en deelnemende Amstelleden, ouders en supporters worden dan ook verzocht om een rol te spelen in de op- en afbouw en parcoursbewaking tijdens de koersen.

 

Concreet zoeken we in elk geval nog: mensen die zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur helpen voor de opbouwploeg, en op zondag van 8.30 uur – 9.30 uur, én verkeersregelaars/parcoursbewakers tijdens de koersen. Vooral de ochtendploeg op zondag moet door Jeugdouders bemand worden. Ook zal er in de kantine enig opruimwerk verricht moeten worden.

Zorg dat je niet gebeld wordt, maar meld je even aan via amstelcross@upcmail.nl of schiet Auke Broex even aan.  Een warme kop soep staat daarna voor je  klaar in de permanence.

Van álle deelnemende senioren  Amstelrenners aan de cross  wordt wel verwacht dat ze na de koersen om 13.15 uur even meehelpen met de afbouw en het opruimen van het parcours; vele handen maken licht werk en vorig jaar was het binnen een half uurtje allemaal opgeruimd.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑