Kalender voorjaarskampioenschappen bekend

Nu de veldrijders klaar zijn met hun wekelijkse gevechten met de modder in de Amsterdamse crosscompetitie pakken de organiserende clubs de bezems uit de kast om hun wegparcours te reinigen van de viezigheid die de veldrijders hebben achtergelaten en de renners te ontvangen voor de reeks voorjaarskampioenschappen. 

De reeks begint 11 februari met het Kampioenschap van de Zaanstreek en eindigt 25 maart in Uithoorn. 18 maart doet het circus ons clubparcours aan voor het Kampioenschap van Amstelland. Voor alle info: Kalender Regiokampioenschappen 2018.

2 thoughts on “Kalender voorjaarskampioenschappen bekend

Add yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑