Vanaf 6 maart zijn er weer de “Maart”trainingen

In het op gang komende wegseizoen wordt er vanaf 6 maart gedurende drie  weken elke  dinsdag en donderdag ook weer doordeweeks op de weg getraind. De korte, maar intensieve trainingen zijn dé manier om snel in vorm te komen. Tot aan de zomertijd elke dinsdag en donderdag.

Het vertrek is stipt om 17.00 uur vanuit Ouderkerk (De Haan, Hogereinde Zuid), want het wordt nog vroeg donker. De training duurt ca. 1.15 – 1.30 uur. Deze training is gericht op de Nieuwelingen/Junioren, maar alle andere oudere leden zijn zeer zeker welkom, want iedereen komt aan zijn trekken. De ervaring leert dat door verschillende opdrachten te geven de training voor iedereen uitdagend genoeg is. Er wordt een vaste ronde gereden van 40 – 50 km in verschillende niveaugroepen en groepjes  met onderweg een paar intensieve oefeningen waarbij op conditie en veel op wedstrijdelementen wordt getraind.

Op 20 en 22 maart is het vertrek om 17.30 uur. Daarna wordt het zomertijd en gaat het reguliere seizoen beginnen (daarover later meer)

Checklist: 
– je rijdt in clubkleding
– reserve binnenbandje
– regenjackje
– teller op de fiets: veel opdrachten gebeuren op tijd
– reepje/banaantje oid
– en je materiaal is in orde (geen versleten banden)
– eventueel een spatbordje en i.v.m. de duisternis kan een voor- en achterlampje nodig zijn

De veiligheid van iedereen staat ook hier voorop: geen geslinger, niets weggooien, verkeersregels in acht nemen; en….. deelname is altijd op eigen risico!

Bij eventuele afgelasting staat er uiterlijk om 16.00 uur een bericht op de website. Check deze dus altijd even.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑