De eigen Amstelrondes: startgelegenheid voor (bijna) iedereen!

WTC De Amstel is komende maanden weer betrokken bij de organisatie van drie  mooie wielerevenementen.  De Amstel laat zich daarmee weer van haar beste kant zien. Met de Ronde van Amstelveen (op 6 mei), de Ronde van Nes (op 25 mei) en de 49e Wielerronde van Ouderkerk (op 17 juni) staan er weer drie mooie regionale evenementen op de kalender. Door de verschillende organisaties weer een prestatie van formaat geleverd en het zal niet gek zijn dat er ook weer hulp van mensen wordt gevraagd om de ronde te organiseren, te vlaggen, inschrijving te doen en te sponsoren. Over dat laatste gesproken: wil je de Wielerrondes helpen of ondersteunen, of weet je een sponsor (of ben je dat zelf): neem contact op via amstelrondes@gmail.com.
Alle wedstrijden zijn inmiddels terug te vinden op de kalender van www.knwu.nl en inschrijven kan nu al!

De Rondes van Amstelveen (6 mei) is weer terug in de Westwijk. Op het pittige rondje wordt een Jeugd Interclub gehouden (mooie ervaring!), maar ook de Nieuwelingen, de Masters 40+ en de 40- (Amateurs/Sportklasse/Junioren) komen aan de start.

In Nes ook de 40- (Amateurs/Sportklasse/Junioren), maar ook Dames (Elite/Am/Jun), de 40+ (met Sportklasse) en de Nieuwelingen hebben hun eigen koers op het unieke rondje rond Nes.
Op 17 juni dan de altijd spectaculaire koers in Ouderkerk rijden de Masters, de Dames en de 40- (Amateurs/Sportklasse/Junioren). Tussendoor ook ruimte voor de oudste Interclub Jeugd; de kans voor kinderen die zich die dag niet voor het NK hebben geplaatst om een uniek koersje te rijden.

Meer nieuws over hoofdsponsoren, klassementen etc volgt nog.

WTC De Amstel is er trots op dat zoveel renners in de directe regio startgelegenheid krijgen terwijl de kalender her en der steeds meer gaten laat zien. Liefst was ook een Elite-categorie toegevoegd, maar dat blijkt door de drukke wedstrijdkalender voor Elites (nog) niet mogelijk.

Een gedachte over “De eigen Amstelrondes: startgelegenheid voor (bijna) iedereen!

  1. Kijk : De jeugd op een straten parcours…Amstelveen en WTC de Amstel geven het goede voorbeeld in Noord Holland.. Prima initiatief! 😉

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑