3e rit VJC Jeugd

Ondanks een opkomst van 50% van de jeugdleden bij de VJC tot nu toe – kan beter! – is de strijd er tot nu toe niet minder om.

In de jongste groep strijden drie renners om het hoogste podium. Keano, Max en Kiet liggen in punten nagenoeg gelijk. Dat blijft voorlopig dus spannend.

In de middengroep gaat Ravi Heidstra aan de leiding. Maar door tweemaal op rij winst van Samuel Enderink, komt deze per week dichterbij.

In de oudste groep, een mix van categorie 4, 6, 7 en een enkele Nieuweling, heeft Jelle Boonstra een greep gedaan naar de macht. Jelle lijkt de sleutel gevonden te hebben om Mees van Duren  in de sprint van de winst af te houden. Al tweemaal moest Mees zijn meerdere erkennen in Jelle. Terwijl Mees sprintersbloed heeft en over een killersmentaliteit beschikt. Op sportief gebied uiteraard.

Julian Vergouw blijft goed in het spoor. “Stille” Jesse de Vries haakt nog net aan bij de top 4. Deze rustige jongen heeft dit seizoen de smaak te pakken en gaat goed rond. Ook bij landelijke wedstrijden. Mooie progressie.

Op dit moment heeft de club een zeer brede en goede groep renners in categorie 6 en 7 die later met gemak de oversteek gaan maken naar de nieuwelingen. Uiteraard geldt dat ook voor Tyler en Michiel, maar nog even geduld mannen.

Flore v/d Grinten weet zich goed staande te houden in dit geweld.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑