De open KNWU rondes staan in de startblokken

Achter de schermen zijn de organisatiecomités van de drie door WTC De Amstel georganiseerde wielerrondes hard bezig om hun ronde georganiseerd te krijgen. Alle steun is uiteraard welkom en die komt er ook. En er zullen overkoepelende klassementen zijn.

Hoofdsponsoren
De 52e Ronde van Nes (25 mei) heeft met Van der Veldt Bronbemaling in ieder geval haar hoofdsponsor en naamgever binnen. Dat geldt ook voor de 49e Ronde van Ouderkerk met de ondersteuning van supermarkt Plus Vreeswijk. De 15e Ronde van Amstelveen Westwijk is nog in onderhandeling en hopelijk snel nieuws. Maar alle ondersteuning is welkom. Wilt u, of kent u iemand die de wielersport een warm hart toedraagt? Laat het even weten via Amstelrondes@gmail.com.

En de renners, die kunnen zich inschrijven via www.knwu.nl:
– 6 mei Amstelveen (Jeugd cat 4-7, Nieuwelingen, Masters en 40- (Amateurs/Sportklasse/Junioren))

– 25 mei Nes (Dames, Nieuwelingen, Masters en 40-

Р17 juni Ouderkerk (Jeugd 5/6/7/Nwl (interclub). Masters, Dames en  40-

In de 40- klasse zal in ieder geval een overkoepelend klassement zijn met leiderstrui en extra eindprijzen, gesponsord dor Andantino BV. Meer volgt waarschijnlijk snel.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑