Dinsdagavond: Volle bak!

Het was lang geleden(juni 2015) dat er op de dinsdagavond meer dan dertig renners aan de start stonden. Erik van Ravenzwaay legde dit op de foto vast. Het mooie weer speelde zeker een belangrijke rol maar ook de nieuwe opzet bevalt iedereen prima.

Renners die nog wat onwennig door de bochten komen, kunnen wennen en worden gecoacht zodat het als de wedstrijd is vrijgegeven zonder gevaar voor de renner zelf en zijn mederenners gaat.
Met een groot peloton wordt ontsnappen wel lastig. Adam Mullen wist in zijn eentje nog wel een paar ronden vooruit te blijven maar moest zich uiteindelijk toch weer terug laten zakken in het peloton. Aan de achterkant van het peloton waren er wel een paar renners die een rondje moesten laten lopen maar het peloton bleef intact.
De nieuwe puntentelling zorgde wel voor een grote groep renners die probeerde in de punten te rijden. Camiel Zwart was de niet zo verrassende winnaar. Ruud Verbeek bekroonde zijn eerste opterden van het seizoen met een mooie tweede plaats voor Jan Buisman die Aagtje Dijkman een paar millimeter voor bleef. Daarna kwamen Joris van Nieuwkerk, Tom Wolters, Joris Marleveld, Robert Vicic, Marcel Witte en Jaap van der Grinten over de finish.
In de stand staat Jan Buisman nog steeds aan kop.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑