NICOOZ Tweewielers voor langere tijd hoofdsponsor Ronde van Amstelveen!

Goed nieuws voor de wielerronde van Amstelveen op 6 mei (weer in de Westwijk). Naast een aantal trouwe sponsoren zal NICOOZ Tweewielers vanaf dit jaar optreden als hoofdsponsor en naamgever van de wielerronde. En de inschrijving is nog open!

Geboren Amstelvener Nico Teerhuis is de eigenaar van NICOOZ Tweewielers. Nico is van jongs af aan een gepassioneerd fietser en techneut.  NICOOZ bevindt zich vlakbij het parcours van de Wielerronde op het vernieuwde Westwijkplein. Sinds maart 2017 toen de winkel geopend werd staan de ervaren techneuten in de zaak klaar voor alle fietsen: van racefiets tot E-bike, van kinderfiets tot oma-fiets. 
Een van de collega’s is Piet den Toom wiens zoon Michaël recent ook goed en zich de laatste jaren voroal op de baan richt. Nico en Piet hebben hart voor de wielersport en zullen de komende vijf jaren de wielerronde van Amstelveen als hoofdsponsor ondersteunen. Een prachtig gebaar. Alle informatie over deze actieve wieler- en fietsenzaak staat op  www.nicooz.nl . Een bezoekje waard: zowel online als op het Westwijkplein! Of zoals Nico op zijn website zegt: “ … Een fietstocht voelt als een kleine vakantie. Snelheid op de racefiets geeft een heerlijk vrij gevoel, ook als je al over de finish bent …”

6 mei: Jeugd – Masters – Nieuwelingen – Amateurs/Junioren: schrijf je in via knwu.nl : https://www.knwu.nl/wegwielrennen/evenement/113192

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑