PP-VJC #5: Lekker koersje! (met stand)

De vierde keer dat de PP-VJC 2018 op de woensdag verreden werd was het wat frisser en winderiger dan vorige keer, maar vooral lekker koersweer. De renners namen elkaar dan ook weer met plezier de maat. Friso van Diemen was met een late demarrage de winnaar.

Wederom een mooi peloton dat er eens lekker voor ging zitten:  vijf kwartier rondjes rijden, een drie ronden klassement en een snelste ronde-prijs. Altijd leuk. Vooral Ivar Immerzeel had er zin in en ging geregeld op avontuur. Hij kreeg af en toe iemand mee, zoals de wat laat aankomende Wieger Göbel en soms een enkele andere renner mee. Een demarrage op zijn zoetemelks (*) leek even te slagen, maar in het peloton was de weerstand groot. Het piepte en kraakte, het brak geregeld in stukjes, maar toch ging een compleet peloton de finale in.
Friso trok met nog ruim twee ronden te gaan hard door en sloeg een gat dat door de kijkers in het peloton niet meer gedicht werd. Friso ruim de winnaar. Caspar Hermans (2e) wist de stilvallende Auke Broex (3e) en Arno Kleinjan (4e – maar wel de snelste ronde) nog voor te blijven. De clubkampioen wist zo de eerste plaats in het klassement ruim te pakken.

De uitslag staat hier . Klassement VJC 2018

Volgende week de volgende ronde op donderdag (!) 3 mei. Morgen de volgende rit voor de Jeugd.

(*) Op zijn zoetemelks

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑