Zomeravond op de Dinsdag

De meivakantie voelt met deze temperaturen als een zomervakantie in Zuid-Europa. Genieten op de fiets dus. Enkele renners die afgelopen zondag waren te bewonderen bij de ronde van Amstelveen hadden daar genoeg moed verzameld om zich op de dinsdagavond te laten zien.

Andere conclusies zijn geheel voor eigen rekening. Het eerste geneutraliseerde deel hield iedereen zich keurig aan de afspraken maar daarna ging het ook helemaal los. Het tempo lang ronden lang op een niveau dat je meestal op andere dagen aantreft op ons parcours. Uitlooppogingen waren er hierdoor nauwelijks maar saai was het ook allerminst. Camiel kreeg zijn tweede lekke band van het seizoen maar was snel genoeg weer in het peloton om mee te kunnen blijven doen voor de overwinning. Geen verrassingen dit keer, Camiel won de sprint voor Coen Emmer, Stan Nelissen, Joris van Nieuwkerk, Tom Wolters en Aagtje Dijkman. Omdat Jan Buisman ontbrak i.v.m het DK tijdrijden is de voorsprong van Camiel opeens riant.. Als zelfs lekke banden niet meer helpen…..
DinsdagavondSite8 mei

NB. Dinsdag 29 mei geen dinsdagavondcompetitie i.v.m. Avondvierdaagse

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑