Komende dinsdag 15 mei: (Open) CK Tijdrijden

Komende Dinsdag 15 mei is er voor de Tijdrijders nog een kans zich te laten zien in de Kanaaltijdrit. Open voor iedereen, maar voor Amstelrenners het Clubkampioenschap 2018.  Hieronder staat alle informatie op een rijtje. Deelname is gratis, maar opgave is gewenst.

Iedere zichzelf respecterende wielrenner moet het doen: Tijdrijden. Toch gebeurt het eigenlijk veel te weinig. Maar  dinsdag 15 mei kan het wel weer: de tijdrit, tevens het Clubkampioenschap Tijdrijden (voor iedereen vanaf Nieuwelingen). Deelname staat uiteraard open voor íedereen; ook niet-leden! Uiteraard zal iedereen ook proberen zijn positie in de “Eeuwige ranglijsten” te verbeteren. Hier de nodige informatie.

Start en Finish (en inschrijven vanaf 18.30 uur) zijn zoals gebruikelijk onder de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal in Driemond (A’dam Zuidoost). We rijden in zuidelijke richting met één keerpunt.

De starttijden:
19.00 uur: Jeugd cat. 5 – 7 en Nieuwelingen,  10 km.
v.a. 19.40 uur: alle overige categorieën (incl Dames) 18,9 km.

Starttijden om de minuut. Stayeren is ten strengste verboden (op straffe van diskwalificatie): na passeren min. 30 meter tussenruimte geven. De landelijke materiaalregels gelden: dus Nieuwelingen en Jeugd: gewone fietsen maar wel tijdrithelmen.

Graag uiterlijk zondag opgeven!
We verwachten ook deelname van buiten en omwille van een soepel verloop verzoeken we categorieën vanaf Nieuwelingen en ouder zich vooraf op te geven. Graag uiterlijk maandgavond 14 mei via een e-mail naar wtcdeamstel@yahoo.com. Maandag zal de startlijst dan online gaan.

Inschrijving van de Jeugd sluit ter plekke om 18.45 uur. Deelname is gratis.

Clubkampioenschap: middels het schonen van de uitslag van de niet–leden zullen er clubkampioenen tijdrijden benoemd worden in de volgende categorieën:
– Nieuwelingen
– Junioren
– Senioren 40 –
– Masters 40 +
– Dames (incl. Nwl./Jun.).

Materiaal:
Let op : er wordt gereden met de landelijke regels. Dat wil zeggen: Jeugd cat. 5 – 7 en Nieuwelingen : let op de regels: geen TT fiets, een opzetstuurtje en dicht achterwiel is wel toegestaan. Vanaf Junioren en ouder zijn TT fietsen toegestaan.

De huidige standen in de “Eeuwigdurende Tijdritranglijsten” zijn terug te vinden onder het kopje “oude uitslagen” in de balk en dan scrollen naar de ranglijsten.
De 22:47,2 van Giel de Nijs werd in 2012 gereden. Riejanne Markus (14.28) deed het in 2014 en Junior Teun Mouris won vorig jaar in 24.04 de clubtitel, maar Dion Beukeboom was in 23.38 de snelste. Maud Rijnbeek won bij de Dames.

Hulp: uiteraard is alle hulp met parcoursbewaking, vasthouden, klokken enz. welkom: meld je even op wtcdeamstel@yahoo.com

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑