Bijzonder RK Tijdrijden

Afgelopen dinsdag werd in Almere het Regiokampioenschap Tijdrijden voor District Midden én voor District Noord Holland gehouden. Dat leidde tot opmerkelijke uitslagen.

Het parcours was prima en het weer ook. Maar het duurde vooral lang voordat de officiële tijden beschikbaar waren,  en of alle medailles en posities wel bij de juiste mensen terecht zijn gekomen is maar de vraag. Zilver was er in ieder geval voor Enzo Leijnse (Junior) en Maud Rijnbeek (Nieuwelinge-Meisje) en brons voor Teun Mouris (Beloften) en Roos Markus (Junior Vrouw). Maar aan de uitslagen kan niet overal evenveel waarde gehecht worden . De les is weer: altijd meeklokken. Dinsdag langs het kanaal gaat dat vast beter.

2018-05-08 DK tijdrijden uitslagen Noord-Holland

One thought on “Bijzonder RK Tijdrijden

  1. KNWU jury en uitslagen. Zelfs in moderne tijden blijft dat een groot probleem.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑