Winderige Tijdrit Driemond

Teun Mouris werd dinsdagavond winnaar van een mooie tijdrit langs het kanaal. 18,8 km afzien in zware omstandigheden. Toch werden er veel PR’s gebroken.

Teun reed de rit in 24.12 en was daarmee iets trager dan vorig jaar. Friso van Diemen eindigde in een PR van 24.34 als tweede, en de beste Master, Dick Visser heeft nergens last van.

De opkomst was wat aan de magere kant, en de examens van deze week worden al gauw als excuus genoemd. Maar tijdrijden moet je vooral doen! En dit is zo’n kans. De heenweg ging lekker snel met wind mee, maar terug werden de jongens van de kerels gescheiden.

Teun hield heen en terug het hoogste tempo en liep langzaam uit naar een voorsprong van ruim 20 seconden. Dick Visser eindigde vlak voor eerste Junior Owen Geleijn als derde met een voor Masters knappe lage 25’er.

De eeuwige ranglijsten worden nog bijgewerkt, maar de allersnelste tijden van Giel de Nijs blijven overeind.
De Dames en Nieuwelingen reden allen de tien kilometer, net als de Jeugd. Rosan Koper was de snelste Dame in 14.52 en Wessel Mouris reed een knappe 14.25 en werd de beste Nieuweling.
Bij de Jeugd heel veel dikke PR’s. Jelle Boonstra was de snelste Jeugdrenner in 15.16 vóór Mees van Duren in 15.25. Sommigen reden een PR van meer dan een minuut.

De uitslagen: Tijdrit-Driemond-15-mei-2018. Eeuwige ranglijsten worden later aangevuld. Stand in de VJC volgt.

De Clubkampioenen Tijdrijden worden na afloop van de Finale van de VJC (donderdag) in de bloemen gezet.

Er werden in ieder geval vele PR’s gereden, te zien op het handige scorebord van Jos Geijsel. In september nog een kans op een goede tijd; dan wellicht op de 10 km. Wordt vervolgd.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑