Dubbel winnen in Bladel

De redactie hoopt nog op een mooi verslag van de Junioren in de driedaagse Acht van Bladel, want daar is wel reden voor. Laat de Junioren drie dagen een etappekoers rijden in bloedhete omstandigheden, met veel kasseien, met een tijdritje en dan wint ……Enzo Leijnse. Zo gaat het steeds, ook nu weer. Omdat ook het Ploegenklassement gewonnen werd was er dubbel feest.

Het waren een paar dagen met veel aanvallen, wisselende koerssituaties. Pech gevallen, fietswissels van Victor en Wieger, een paar valpartijtjes van Ruben en Daan, Victor die in de laatste ochtendetappe  nog een aanval op het podium deed, en uiteindelijk dubbel winst. Grote klasse en de ploegleiders Joost, Roel en Ariane hadden het dus goed voor elkaar. Wat een topploeg. Uitslagen: http://www.achtvanbladel.nl/uitslagen-na-4e-etappe-2018

Overigens was er nog meer te vieren. Zo won Patrick Bos de altijd snelle Ronde van Hoogkarspel, en werd er ook gekoerst op het NK in Hoogerheide. Dylan Groenewegen moest het in de finale laten lopen en hield zijn kruit droog voor de eerste Touretappe, terwijl Riejanne Markus, Teun Mouris en Friso van Diemen op zaterdag hun koers uitreden in het hete Hoogerheide. Prachtig parcours voor een spectaculair NK overigens.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑