Geel in Assen voor Tyler en Maud

De Jeugdtour in Assen zit er ook al weer op. Vooral dankzij twee sterke tijdritten wisten Tyler Eyk en Maud Rijnbeek voor de zoveelste keer de volle buit binnen te halen.

Tyler was voor de vierde keer in Assen en nam voor de vierde keer het geel naar huis. Dat is knap. Geheel tegen zijn gewoonte in leek hij dat zonder overwinning te doen, maar in de laatste rit wist Tyler toch nog een zege te pakken en bekroonde daarmee zijn gele trui. Michiel Mouris eindigde op een mooie derde plaats na zeges in beide tijdritten.
Maud liet het geel niet meer uit handen glippen en won ook voor de ….e keer het geel. Oriana Soerewijn werd hier 19e na een degelijke week.
De  drie Junioren Joppe, Jesse en Jip hielden elkaar nauwlettend in de gaten. Joppe van de Weerdt werd 35e, Jesse Stam 49e en Jip de Moor 63e.
Bij de Junior dames moest Roos Markus het het doen: zij werd 11e, terwijl Jesse de Vries 19e werd in cat VI . Bij de Nieuwelingen mannen werden Tristan Geleijn en Wessel Mouris 51e en 56e.

Tenslotte was er ook weer goed nieuws van het Damesfront: Aagtje Dijkman scoorde een mooie derde plaats in de Ronde van Oostzaan.

Een gedachte over “Geel in Assen voor Tyler en Maud

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑