Rijden ter voorbereiding

In het peloton reden er dinsdagavond wel heel veel renners de koers als voorbereiding op wat anders. In ieder geval hoorden we de Amstel Alpenweek (eind augustus), het rondje IJsselmeer komende zaterdag, fietsvakantie en de Najaarscompetitie genoemd worden. Voorbereiding of niet, Camiel won wel weer.

Daarnaast is er natuurlijk een selecte groep die de dinsdagavond vooral rijdt als voorbereiding op de volgende dinsdagavond. Maar het leverde wel een peloton op van ruim twintig renners en dat is wel leuker dan de kleine pelotons van de afgelopen weken.
Tijdens de neutrale rondes was al duidelijk dat men er weer zin in had en nadat de jury had de koers had vrijgegeven werd er meteen vol gas gegeven. Dat hoge tempo kon uiteraard niet worden volgehouden maar iedere keer dat het tempo iets te veel zakte was dat een reden om te demarreren maar niemand kreeg meer dan enkele tientallen meters. Paul Andriessen deed nog een poging in de laatste vijf ronden maar ook die poging strandde een paar ronden voor het einde. Sprinten met Camiel blijkt nog steeds onbegonnen werk. Plek twee was voor Joris van Nieuwkerk gevolgd door Bas Koster, Auke Broex, Alexander Evers (voor de derde keer op rij vijfde) en Robert Vicic.
Met nog vier dinsdagen te gaan (11 september is dus de afsluiting) is de stand: DinsdagavondSite (6)

Een gedachte over “Rijden ter voorbereiding

  1. check de punten nog even voor 14aug. ik zie geen 6 en geen 3 punten toegekend. verder sprintte ik met roel M. kleinigheid maar toch…
    wouter

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑