Sterk optreden Riejanne Markus in de Holland Ladies Tour

In de 5 daagse koers dwars door Nederland met alle wereld toppers aan het vertrek heeft Riejanne zich deze week nadrukkelijk laten zien.

Met een 18e plek in de proloog begon ze al goed. De dag erna een spannende en zware koers met als winnares Annemiek v Vleuten die met een minuut voorsprong op 3 kilometer de verkeerd kant werd opgestuurd  en nog net wist te winnen daarachter een groep van 25 rensters met Van de Breggen , Van Dijk en Riejanne, kortom alle grote namen.
In de etappe hierna leek Riejanne zelfs richting de top tien te gaan met nog 60 kilometer te gaan zat ze met 12 rensters in de aanval helaas werden ze op 2 kilometer voor de meet terug gepakt. Ook in de etappe door Limburg zat Riejanne in de eerste groep deze werd gewonnen door wereldkampioene Chantal Blaak.

Met de slottijdrit die ze met een degelijke 19e plaats afsloot, werd ze 13e in het eindklassement nog voor wereldkampioen Blaak en andere toppers. Goed bezig die Riejanne, als je weet dat de wedstrijd werd gewonnen door Van Vleuten voor Van Dijk en Van de Breggen, oftewel echt de wereldtop!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, buiten

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑