Dinsdagavondcompetitie: klein maar fijn

Een klein peloton biedt meestal weinig plek om je te verstoppen en dat maakt het soms zwaarder. Maar als het peloton klein is en het aantal roemruchte aanvallers beperkt is wordt het een heel ander verhaal.

Dan worden er natuurlijk nog wel pogingen gedaan om te ontsnappen maar zijn er tussendoor ook de voor sommigen o zo gewenste momenten dat het redelijk stil valt. Gevolg was dat alle starters in de laatste ronde nog steeds in het peloton zaten en mee konden sprinten voor de punten. Goed voor je klassement en wellicht belangrijker, voor de moraal.

Het klassement is voor plek 3 nog spannend want Jaap van der Grinten profiteerde van de afwezigheid van Robert Vicic en Joris van Nieuwkerk en staat nu op hetzelfde puntenaantal als deze twee renners.

Volgende week sluiten we traditioneel af met een wat kortere GRATIS wedstrijd en een gezellige (als jullie komen tenminste) prijsuitreiking en borrel (ook GRATIS). Dus heb je dit jaar meegereden, kom even langs.

Mocht het onverhoopt slecht weer zijn (nog niet gehad dit jaar!) dan wordt er niet gereden en start de prijsuitreiking om 19.30.

Niet vergeten: lampjes mee, want het wordt nu toch echt snel donker.

De stand: klik.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑