Finaal verslag AAW 2018 met beelden

Het is al weer bijna een week geleden dat de laatste epische etappe van de AAW verreden werd. Voor degenen die er niet bij waren (en er wel bij waren) hier de beelden en een paar korte conclusies.

Vanaf de kant werden er prachtige beelden geschoten van de zeven etappes, de prijsuitreikingen, de pizza- en slot avonden. Die zijn hier te zien: Bekijk hier de foto’s van Rinus, Henk en Erik in een Google-album.(Klik) en het eindklassement staat (nogmaals) hier:  EINDKLASSEMENT

Enkele conclusies in staccato:
Het was weer een prachtige week, met een lach en een traan. Schitterende etappes met mooie koersontwikkelingen en een perfecte organisatie. iedereen heeft het uiterste gegeven en zo hoort het ook. Wanneer de lezer het niet begrijpt….dat kan kloppen, je moet sommige dingen meegemaakt hebben.
Een enkele naam kan genoemd worden:
Zoals Teun die na een wat a-specifieke voorbereiding de beste was; Sander die derede werd na een aantal moves waarin hij op waarde én door zichzelf geklopt werd, ook door Victor die op Maronne ook kwam te weten wat een echte hongerklop is; of Kathleen en Johan die zes dagen achter elkaar aan reden, waarbij Kathleen het groen won; de Masters Roel, Hamish en Deen waren aan elkaar gewaagd, maar Roel was toch echt de beste, en voor Dick had het nog wel een paar dagen langer mogen duren;
Max bleef ondanks alle tegenslag lachen, en Devi heeft de potentie voor AAW podium, het kwam er alleen nog niet helemaal uit; sommige Masters worden minder, maar ze weten het verval aardig te verbergen en Iris was na vijf dagen GF compleet gesloopt; het weerbericht is een kwestie van de juiste apps vinden en gezond verstand en de laatste etappe werd gewonnen door Pieternel, vóór Alex en Jan: dat was best raar; en kregen Hamish en Pierre nou toch een beker voor de Masters en telde dag 6 dan niet mee?
De jury (Henk, Rob en Erik) had het samen met Marlies prima onder controle, ondanks het fanatisme van sommige deelnemers dat geen grenzen kende, en de veelbesproken Ploegentijdrit over bijna 50 km was een groot succes: drie ploegen binnen 17 seconden…hoe is het mogelijk? Coen dreigde met afstappen, maar ging uiteindelijk gewoon door en Caspar moet vaker ‘s nachts wakker liggen en raadsels bedenken; Jan en Jan hadden hun briljante rebussen, en Paul is inderdaad zo positief als hij lijkt, en Brian is zelfs als hij iets zegt stil, terwijl de broers Boerkamp elkaar geregeld in de wielen reden. Aagtje was inderdaad indrukwekkend sterk en de terechte rose trui winnaar en de Mourissen reden op de meest onverwachte momenten hard….of zacht; Michael miste die ene bocht; gelukkig zonder erg en Menno reed drie keer podium, maar leek ook wel eens te toeren en Serge….die is met veel anderen nu al in training voor de AAW 2020. Want dit moet toch wel een vervolg krijgen! Wat een mooie en zware week!

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑