Dinsdagavondcompetitie: passend slot

Het slot was in lijn met het hele seizoen, goed weer, een bescheiden peloton, maar daarin wel veel aanvallers. Na afloop kon er nagepraat worden op de nieuwe bank.De drie renners die gelijk stonden op plek drie waren alle drie aanwezig, dus dat beloofde een spannende strijd te worden. Maar Joris van Nieuwkerk arriveerde met een lekke band en tegen de tijd dat hij aansloot in de wedstrijd waren er al heel wat meer ronden geweest dan de ronde vergoeding die er voor een lekke band staat.

Jan Buisman (rotsvast op de tweede plaats) en Bas Koster (niet belangrijk in het eindklassement) kregen na een ontsnapping redelijk wat ruimte van het peloton omdat de kanshebbers voor plek drie vooral geen trap teveel wilden doen. Maar uiteindelijk werden ze weer ingerekend door het peloton.

In de finale wist Jaap van der Grinten met hulp van Ruud Verbeek wel in een goede positie te komen maar in de laatste ronde kwamen de snellere renners er toch overheen. Bas Koster won de sprint voor Tom Wolters.

Na afloop was er bij de prijsuitreiking en borrel volop tijd voor een diepgaande evaluatie.
De juryleden Wil Nieuwendijk en Paul Andriessen worden weer bedankt voor een jaar lang bemoedigende woorden als het wat minder ging en een compliment als het goed ging. En uiteraard altijd een correcte uitslag. Tot volgende jaar op 2 april!

De einduitslag van seizoen 2018 (onder voorbehoud, want ik had de uitslag vergeten mee te nemen…): klik.

Het was na afloop goed chillen op de nieuwe bank in het clubhuis

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑