Zondag 7 oktober: Feestelijke seizoensafsluiting

Ook dit lange en warme wielerseizoen loopt op zijn eind. Dat zal ook dit jaar op feestelijke wijze worden afgesloten, en wel Zondagmiddag 7 oktober vanaf 15.30 uur.

Het seizoen zit er bijna op. Een mooi en lang seizoen, weten we het nog? Begonnen met kou (Kampioenschap van Amstelland) en het natte Clubkampioenschap, maar daarna eigenlijk alleen maar mooi weer tijdens de vele koersen en onze eigen organisaties in Amstelveen, Nes en Ouderkerk. En dan mogen we ook af en toe op TV genieten van onze professionele toppers als Riejanne Markus en Dylan Groenewegen.
We hebben veel enthousiaste leden, mooie prestaties en een groot scala aan activiteiten. Graag kijken we daarop terug met alle leden, familie en fans, vrijwilligers, kampioenen en sponsoren.
Er is weer een programma samengesteld waar sport, kennis (met de grote WTC De Amstel-seizoensquizzzz) en huldigingen elkaar opvolgen en er is weer een heuse pizzabakker.  Komt allen! Ook word een aantal mensen gevraag om een bijdrage te leveren aan het buffet.

Wanneer: zondag 7 oktober
Waar: clubhuis WTC de Amstel, Startbaan 3, Amstelveen
Voor wie: alle leden, jong en oud, familie/fans, vrijwilligers, sponsoren

Sportief Programma
15.30 uur: Gentlemen-Omnium voor Jeugd en Nieuwelingen met een fan, ouder, buurman of kennis om samen de strijd aan te gaan met de anderen.

– een koppeltijdrit over 2 rondjes met je koppelmaat
– daarna een koers op het parkoers, waarbij de aankomst van de laatste van het koppel geldt. (Het is dus zaak dat je maat jouw helpt of misschien wel andersom ;-).
Heb je zin om mee te doen, twijfel dan niet en meld je aan met een mail aan Marcel Witte. Aanmelden kan tot en met zondag 30 september bij Marcel Witte:  marcelwitte@live.nl
Ook kan Marcel op dinsdag 2 oktober een training geven aan de koppelmaten om aan het parkoers te wennen. Geef in je reactie even aan of je hier gebruik van wilt maken.
Heb je geen maat, en je wilt wel meedoen, dan kan dat ook. Dan zoeken wij een maat voor je. We rekenen op een mooie deelname.
  • Inloop vanaf 16.30 uur gevolgd door huldigingen (*)  en afsluiting seizoen met de grote Seizoensquiz
    (*): o.a.: Renner en Jongere van het jaar; Jeugdstimuleringsprijs; Huldiging kampioenen en truienwinnaars
17.30 uur: Buffet met … pizza!!!!

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑