Morgen gaat het crossseizoen officieel los

Hoewel er ruim drie weken geleden al Amstelrenners naar het verre Zuid-Limburg afreisden om de opening van het nationale crossseizoen extra glans te verlenen met hun deelname, vindt de officiële opening morgen plaats met de eerste training bij de Ouderkerkerplas.

Het trainingscentrum is afgelopen weekend door Cor Baas en Ben Mouris gebruiksklaar gemaakt door het opnieuw installeren van de verlichting. De opzet van de trainingen is ten opzichte van vorig jaar onveranderd, maar wie de tijden, trainingsgroepen en kosten nog eens rustig na wil lezen: klik.

Voor de regio-renner en/of de overwinteraar gaat het wedstrijdseizoen van start met de eerste wedstrijd van de Amsterdamse Crosscompetitie,  op 14 oktober in Nieuwveen. Deze laagdrempelige wedstrijdreeks met de gouden combinatie van fanatiek om elk plekje strijdende renners en de ‘als-we-maar-lol-hebben-renners’ dreigde afgelopen jaar af en toe uit zijn jasje te groeien en niet altijd meer de wekelijkse gezelligheidsvereniging te zijn die het was.

De organisatie heeft zich daarom genoodzaakt gezien de teugels aan te halen en dat resulteert in veel dreigende taal op de ACC-site. Lees het rustig door (klik), want “het niet-kennen van de reglementen betekent niet dat ze niet worden toegepast”. 

Voor WTC De Amstel staan 4 en 25 november in de agenda gemarkeerd; dan zijn de Nes en de Ouderkerkerplas het strijdtoneel van de ACC.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑