Bijeenkomst 19+ renners: maandag 12 november

Op maandag 12 november wordt om 20.00 uur een bijeenkomst georganiseerd voor al onze (mannen)leden van 19 jaar en ouder, behorend tot de categorieën Amateurs/Sportklasse c.q. Masters en Elites/Beloften die niet (meer)bij WPGA Elite rijden, maar wel (weer) met licentie wedstrijden gaan rijden.

Deze “19 jaar en ouder renners” is een belangrijke en grote groep leden. Sommigen van hen rijden veel en andere juist weer minder wedstrijden. WTC De Amstel wil graag dat er vanuit en voor deze groep meer, en liefst ook meer gestructureerd, georganiseerd wordt, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden.
Dat kan zijn op het gebied van rijden van wedstrijden, clubwedstrijden, in teamverband etappekoersen in binnen- en buitenland, trainingen, deelname aan ploegentijdritten/NCK en evt Cyclo’s. Deze avond wordt bekeken welke wensen en ideeën  zijn er, wat kan de club betekenen. Het is dus vooral gericht op de wedstrijdrenners met licentie of diegenen die (weer) een beetje serieus wedstrijden gaan rijden.
Vandaar de uitnodiging om maandag 12 november om 20.00 in het Clubhuis , mee te praten, mee te denken en plannen te maken en een vruchtbare bijeenkomst te hebben. Koffie en thee staat klaar.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑