Landelijke crossers doen het best

Hoewel sommige deelnemers de ACC af en toe wel erg serieus lijken te nemen is er een aantal van onze renners dat op het hogere landelijke niveau acteert, en dat doen ze af en toe helemaal vooraan.

Zo stond Michiel Mouris dit weekend in het hoge Noorden twee keer op het podium. Zaterdag won MM met overmacht de cross van Emmen. Een dag later werd hij – toch al onverwacht – geklopt en werd hij tweede. 2e was ook de plek van Junior Owen Geleijn in de bijzonder sfeervolle en professioneel opgezette veldrit van Zaltbommel. Niek Voogt stond daar ook in de top-10: 9e, en Tristan Geleijn en Wessel Mouris passeerden niet onverdienstelijk als 19e en 21e de finish.
Komende zaterdag zijn de regiokampioenschappen (Noord- en Zuid Holland en Midden) meer kansen op oneindige roem.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑