De 9e Ouderkerker Cross nadert: hulp gevraagd

Op zondag 25 november is het Ouderkerkerplasgebied weer even CX-oog van de wereld en is er startgelegenheid voor iedereen.  De 7e rit van de ACC- 2018 gaat van start, en uiteraard wordt er weer hulp gevraagd van onze leden. De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang. Lees snel verder.

Het programma is naast de ACC-koersen ook hier weer uitgebreid met een wedstrijd voor Schooljeugd en een Funklasse rit voor regionale “toppers”. Het lange parcours en de brede stukken en lange start zullen ervoor zorgen dat we veel deelnemers kwijt kunnen. Alle info staat uiteraard op de site van de ACC. Het is een flink evenement dat alleen maar kan bestaan met de hulp van veel vrijwilligers.

Hulp gevraagd
Vandaar dat de organisatie nog  hulp van (ouders van) leden en supporters van de club zoekt. .

Concreet zoeken we in elk geval nog: mensen die zaterdagmiddag 24 november  van 14.00 – 16.00 uur helpen voor de opbouwploeg, en op zondag van 8.30 uur – 9.30 uur, én verkeersregelaars/parcoursbewakers tijdens de koersen. Vooral de ochtendploeg op zondag moet door Jeugdouders bemand worden. Ook zal er in de kantine enig opruimwerk verricht moeten worden.

Zorg dat je niet gebeld wordt, maar meld je even aan via amstelcross@upcmail.nl of schiet Auke Broex even aan.  Een warme kop soep staat daarna voor je  klaar in de permanence.

Van álle deelnemende senioren- Amstelrenners aan de cross  wordt wel verwacht dat ze na de koersen om 13.15 uur even meehelpen met de afbouw en het opruimen van het parcours; vele handen maken licht werk en vorig jaar was het binnen een half uurtje allemaal opgeruimd.

Funklasse en Schooljeugd: voor-inschrijven
De ACC groeit door en dat betekent dat het ook op een gegeven moment erg druk kan zijn op het parcours. Voor de Funklasse-rijders (de start daarvan is dit jaar om 12.15 uur) betekent dit dat hun deelnemersveld is beperkt tot maximaal 30 . Dús: regiorijders die dat willen kunnen meedoen, mits tijdig ingeschreven. Stuur z.s.m. doch uiterlijk 23 november een mail naar amstelcross@upcmail.nl en je staat op de startlijst (maar vol = vol). Ook is er weer een wedstrijdje voor schooljeugd: dat start ook om 10.00 uur, een minuutje na andere ACC Jeugd.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑