Patrick Eyk plotseling overleden

Gisteravond is Patrick Eyk overleden. Patrick had sinds enkele maanden gezondheidsproblemen, maar zijn overlijden is geheel onverwacht. Patrick was in de wielerwereld bekend als oud profrenner, o.a. in de ploeg van Jan Raas, maar bij De Amstel vooral als de vader van Tyler. Met Tyler heeft hij samen met zijn vrouw Dewe de laatste jaren zeer intensief het Jeugdwielrennen beleefd en heeft hij Tyler vier keer Nederlands kampioen zien worden. Patrick was zeer betrokken bij De Amstel en was een graag geziene gast tijdens de training en bij de wedstrijden. Een gezellige en deskundige babbel.

Hij volgde met veel enthousiasme ook de prestaties van andere renners. Onze gedachten zijn bij Dewe en Tyler. Jullie mogen trots zijn op deze kanjer!

Bestuur en Jeugdafdeling WTC De Amstel.

One thought on “Patrick Eyk plotseling overleden

  1. vreselijk nieuws. Vooral voor Tyler en zijn moeder en de rest van de familie. Het is altijd schrikken als iemand op zo een jonge leeftijd onverwachts overlijd. Het verdriet zal groot zijn en ik wens Tyler en zijn familie alle sterkte om dit verlies uiteindelijk een plek in hun leven te geven.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑