AKFS bestaat 25 jaar

Afgelopen weekend was het feest bij AKFS, d.w.z. Axel Koenders Fit-Service, AKFS bestaat maar liefst 25 jaar.

De sportschool in Ouderkerk is voor veel leden van De Amstel een bekende trainingsplek. Zo overbrugt de jeugd de komende maanden het cross-seizoen naar de weg met spinningslessen en ook de o zo belangrijke core-training. Maar ook senioren zien we regelmatig op de spinfiets of aan de toestellen. Eigenaar Axel Koenders is zeer betrokken bij onze vereniging en was in een ver verleden, vlak voor zijn doorbraak als triatleet, ook licentiehouder. Al heel wat jaartjes is hij sponsor. Maar ook maakt hij regelmatig mooie filmopnames van de Ouderkerker Cross.

WTC de Amstel feliciteert Axel van harte met het jubileum en hoopt nog lang samen te werken.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑