Vervolgbijeenkomst 19+ renners: maandag 4 februari

Op maandag 4 februari wordt om 20.00 uur een vervolgbijeenkomst georganiseerd voor al onze (mannen)leden van 19 jaar en ouder, behorend tot de categorieën Amateurs/Sportklasse c.q. Masters en Elites/Beloften die niet (meer)bij WPGA Elite rijden, maar wel (weer) met licentie wedstrijden gaan rijden. Nu wordt alles concreter met het bespreken van de kalenders.

Op 12 november is een eerste bijeenkomst geweest en zijn de eerste plannen gesmeed voor deze groep (zie onderaan). De vervolgbijeenkomst is op maandag 4 februari a.s. om 20.00 uur. Zorg dat je er bent. Mogelijk worden er ook nog wat tips gedeeld om nóg beter te worden.

Bijeenkomst 19+ renners en zaterdag start Clubduurtrainingen

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑