Kalender Voorjaarskampioenschappen ’19 bekend

De snelste weg naar vorm: trainingswedstrijden rijden! En al helemaal als er ook nog “titels” te winnen zijn. Hier en daar verschenen al concept-kalenders, maar nu is de kalender bekend.

Nu de veldrijders klaar zijn met hun wekelijkse moddergevechten en ook alle baantitels zo ‘n beetje verdeeld zijn hebben de clubs in de regio weer even snel de eigen versie van de “Amsterdamse Wegcompetitie” in elkaar gedraaid. Hopelijk zijn de sneeuw en ijsperikelen een beetje voorbij (hoewel dat vorig jaar tot diep in maart het geval was) en zijn de wegparcoursen weer moddervrij voor de reeks voorjaarskampioenschappen. 

De reeks begint 17 februari met het Kampioenschap van Waterland en eindigt 31 maart in Beverwijk. 17 maart doet het circus ons clubparcours aan voor het Kampioenschap van Amstelland. Voor alle info:Kalender Regiokampioenschappen 2019

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑