Mooi strand- en fietsweekend

Met het Kampioenschap van Uithoorn werd de serie Regiokampioenschappen zondag voortgezet. Ook was zondag het NK Beachbiken en daarin wist Femke Markus het brons te behalen.

De Voorjaarskampioenschappen; dat waren toch ooit die koersen waarin je verkleumd van de fiets stapte en wist dat de warme douche de hemel op aarde was.Niets van dit alles – tot nu toe dan – want het is natuurlijk veel te mooi weer voor de “echte” voorjaarswedstrijden. Zo was ook de seizoensopener in de Topcompetitie, de Ster van Zwolle, een veel te makkelijke wedstrijd (Teun Mouris peddelde lekker 180 km mee).

Wel worden de eerste prijsjes gepakt. Sterke Amsteldame Tessa Sandberg, Jesse de Vries en Max Baars stonden op het podium. Master Pierre Deen en Nieuweling Mees van Duren er net naast. Michael den Toom verraste in de A-klasse met een keurige 6e plaats. Ook Jip de Moor zat netjes in de kopgroep (9e). De Masters waren onderling erg tevreden: er werd als collectief gekoerst….! En dat is wel eens anders geweest. Kortom, de moraal is goed. Volgende week is het misschien meer weer voor bikkels, in het Regiokampioenschap van de Haarlemmermeer op het lekker lopende rondje van De Bataaf.
Een verslag met uitslagen van het Uithoorns kampioenschap staat hier.
https://www.uwtc.nl/index.php?page=336&sid=2

Ook was het strandweer. Tussen de badgasten van Rockanje werd gestreden om de NK titels. De van schaatsen naar fietsen overgestapte Femke Markus pakte voor haar nieuwe ploeg het brons. Sterk.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑