Hulp voor het Clubhuis gezocht

Ons clubhuis en clubparcours zijn belangrijk. Wekelijks trainen onze talentjes er en worden er vanaf april weer clubritten gereden. De oplettende bezoeker heeft afgelopen zondag, of tijdens de Jeugdtraining op dinsdag al gezien dat er nieuw meubilair is geplaatst in het Clubhuis. En het dak is weer hersteld. En de banken zitten lekker en maakt het “chillen na de training/koers” zichtbaar. Maar: wie helpt met het beheer van het Clubhuis?

Nog wel zoekt het bestuur versterking in de vorm van een gastheer of-vrouw. Deze persoon is aanwezig op de dinsdagavond, zorgt voor een lekker kopje koffie voor de ouders, ook voor de deelnemers aan de dinsdagavondcompetitie en misschien zelfs wel een biertje, heeft contact met de jeugdouders die de schoonmaak doen, houdt in de gaten dat het clubhuis netjes blijft, houdt het onderhoud in de gaten en mag leuke ideeën aandragen om het clubhuis (nóg) gezelliger te maken.En helpt bij het op voorraad houden van de natjes en droogjes.
Wat kost het aan tijd: op de dinsdagavond van half zes tot 9 uur, vanaf april t/m september, en als het kan ook op de donderdagavonden van de Voorjaarscompetitie in april en mei.

Oproep
Wie kent iemand in zijn omgeving die het leuk vindt om dit te doen en op deze manier bij te dragen aan onze club. Het hoeft niet per se een lid van De Amstel te zijn, maar denk ook eens aan je buurman of buurvrouw, die het leuk vindt om met sporters te zijn of voor sportende mensen te zorgen. Als je iemand kent met interesse, dan kan contact opgenomen worden met Laurens Veldt, secretaris, wtcdeamstel@gmail.com.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑