Mooie start (in de herkansing) van de Dinsdagavond

Vorige week gooide regen roet in het eten maar vandaag was iedereen present voor een stevig rondje afzien. Een mooi peloton van zo’n 30 eenheden draaide de rondjes op de Peter Postbaan. Coen Emmer was de winnaar.

Want niet alleen was er weer een flink aantal nieuwe (en jonge!) gezichten, er stond ook nog een windje dat er voor zorgde dat een gaatje op het verkeerde moment al gauw fataal werd. Uiteindelijk waaide de helft er één of meer keer af (of reed lek, Jan Buisman) en waren het  twaalf uitverkorenen die mochten strijden om de punten. En dat leverde voor de trouwe volgers van de dinsdagavond een verrassende winnaar op: Coen Emmer was

Coen Emmer weet wat winnen is

Camiel te slim af in de sprint. Daarachter finishten Tom Wolters, Pierre Deen, Sicco Nessen en Jaap van der Grinten.
Hopelijk zien we volgende week iedereen weer terug, want een goed gevuld peloton is een groot goed.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑