Andantino en Rechtstaete zorgen voor extra prijzen in de open rondes

Achter de schermen zijn de organisatiecomités van de drie door De Amstel georganiseerde wielerrondes hard bezig om hun ronde klaar te krijgen. Niet alleen zijn het dit jaar wel heel bijzondere koersen, maar er zullen ook weer twee overkoepelende klassementen zijn: voor de Amateurs en de Nieuwelingen en ook lijken de premiepotten dit jaar in alle categorieën extra gevuld te zijn!

Hoofdsponsoren
De 53e Ronde van Nes (25 mei) heeft met Van der Veldt Bronbemaling in ieder geval haar hoofdsponsor en naamgever, dat geldt ook voor de 50e Ronde van Ouderkerk – Ronde Hoep met de ondersteuning van supermarkt Plus Vreeswijk daarnaast is de firma en Wieleroutfits.nl er als sponsor van de Ploegentijdrit. De 16e Nicooz Ronde van Amstelveen – Westwijk heeft met de fietsenmaker uit de Westwijk haar naamgever.

Overkoepelende klassementen
Daarnaast is het ook zo dat er voor Nieuwelingen en de Amateurs (die in alle drie de rondes kunnen starten) een overkoepelend klassement is met dikke enveloppen en leiderstruien. Andantino (Amateurs) en Rechtstaete (Nieuwelingen) zorgen daar weer voor: top!

En de renners, die kunnen zich inschrijven via www.knwu.nl:
– 5 mei Amstelveen (Jeugd cat 4-7, Nieuwelingen, Masters en 40- (Amateurs/Junioren): schrijf je in!)

– 24 mei Nes (Dames, Nieuwelingen, Masters en Amateurs/Junioren): https://www.knwu.nl/wegwielrennen/evenement/114223

– 15 juni Ouderkerk (Ploegentijdrit; Nieuwelingen, Dames, Elite/Beloften/Amateurs, Sportklasse): https://www.knwu.nl/wegwielrennen/evenement/114183

I

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑