Dinsdagavond: Camiel liet zich niet verrassen

Hoewel de temperaturen niet de indruk wekken dat mei al een tijdje onderweg is, was het toch heerlijk weer voor een mooie koers. Na de neutralisatie bleef het nog een tijdje rustig in de wedstrijd. Maar uiteindelijk werd het tempo toch dusdanig opgevoerd dat er een breuk in het peloton ontstond.

Edwin Commandeur had nog weinig problemen met het dichtrijden en Ruud Verbeek was slim genoeg om in het achterwiel te springen. Maar voor de anderen zat er weinig anders op dan door goede samenwerking proberen te voorkomen dat ze gedubbeld zouden worden en dat lukte uiteindelijk net.
Met negen man in de kopgroep moest er gesprint worden voor de overwinning. Camiel Zwart liet zich niet verrassen en won voor Jan Buisman, Lorenzo van Velzen en Jaap van der Grinten.
En na vijf keer kunnen we ook wel weer een stand opmaken: Klik.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑