Dinsdag 14 mei (open) CK Tijdrijden

Komende dinsdag 14 mei is er voor de Tijdrijders nog een kans zich te laten zien in de Kanaaltijdrit. Open voor iedereen, maar voor Amstelrenners het Clubkampioenschap 2019.  Hieronder staat alle informatie op een rijtje. Deelname is gratis, en de rit telt ook nog mee voor de Voorjaarscompetitie.

Iedere zichzelf respecterende wielrenner moet het doen: Tijdrijden. Toch gebeurt het eigenlijk veel te weinig. Maar dinsdag kan het wel weer: de tijdrit, tevens het Clubkampioenschap Tijdrijden (voor iedereen vanaf Nieuwelingen). Meteen een goede voorbereiding op het DK een week later.  Deelname staat uiteraard open voor íedereen; ook niet-leden! Uiteraard zal iedereen ook proberen zijn positie in de “Eeuwige ranglijsten” te verbeteren. Hier de nodige informatie.

Start en Finish (en inschrijven vanaf 18.30 uur) zijn zoals gebruikelijk onder de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal in Driemond (A’dam Zuidoost). We rijden in zuidelijke richting met één keerpunt.

De starttijden:
19.00 uur: Jeugd cat. 5 – 7
v.a. ca 19.30 uur: alle overige categorieën (incl Dames en incl Nieuwelingen) 18,9 km.

Inschrijving van de Jeugd sluit ter plekke om 18.45 uur. Deelname is gratis. We gaan er uit dat iedereen van die groep er is!

Vooraf inschrijven wordt op prijs gesteld!
Bij de senioren (D/M vanaf Nieuwelingen) is er ook deelname van buitenaf. Opgave tot uiterlijk maandag via wtcdeamstel@yahoo.com is welkom. De voorlopige startlijst komt disndagochtend online.

Clubkampioenschap: middels het schonen van de uitslag van de niet–leden zullen er clubkampioenen tijdrijden benoemd worden in de volgende categorieën:
– Nieuwelingen
– Junioren
– Senioren 40 –
– Masters 40 +
– Dames (incl. Nwl./Jun.).

Materiaal:
Let op : er wordt gereden met de landelijke regels. Dat wil zeggen: Jeugd cat. 5 – 7 en Nieuwelingen : gewone fietsen maar wel tijdrithelmen toegestaan. Starttijden om de minuut. Stayeren is ten strengste verboden (op straffe van diskwalificatie): na passeren min. 30 meter tussenruimte geven.

De huidige standen in de “Eeuwigdurende Tijdritranglijsten” zijn terug te vinden onder het kopje “oude uitslagen” in de balk en dan scrollen naar de ranglijsten.
De 22:47,2 van Giel de Nijs werd in 2012 gereden. snelste dame is Ellen van Dijk in 25.50. Teun Mouris won vorig jaar in 24.12 de clubtitel, Rosan Koper won bij de Dames.

Hulp: uiteraard is alle hulp met parcoursbewaking, vasthouden, klokken enz. welkom: meld je even op wtcdeamstel@yahoo.com

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑