Dinsdagavondcompetitie: tijdrijden of songfestival?

Als je op een avond met prachtig weer met maar 12 renners aan de start staat zijn er blijkbaar concurrerende activiteiten. Het clubkampioenschap tijdrijden is een serieuze optie, de halve finale van het songfestival hopelijk niet.

Het tempo ging na de neutralisatie af en toe flink omhoog. In ieder geval ontstond er hierdoor af en toe een breuk in het peloton, maar dat leidde alleen maar tot een paar afvallers aan de achterkant aan van het peloton. Alle andere gaten werden weer snel dichtgereden.

In de sprint weinig verrassingen, een makkie voor de jury. Camiel Zwart pakte een paar lengtes op Edwin Commandeur. Daarachter waren het Wouter de Jonge, Lorenzo van Velzen, Joris Lusink en Jaap van der Grinten die nog wat punten meepakten.
De stand: klik.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑