Standen in de Amstelrondesklassementen: Finale in de Ronde Hoep

Na de Ronde van Nes van afgelopen vrijdag staat Koen Polder aan de leiding in het Andantino klassement en hij mag de oranje trui in de Ronde Hoep dragen. Bij de Nieuwelingen staat Sietse Kool in het Rechtstaeteklassement van de Nieuwelingen aan de leiding.
Op zaterdag 15 juni worden de laatste wedstrijden gereden en is de strijd om de laatste punten. En dat in de Ronde van de Ronde Hoep: een klassieker op zich! Andantino en Rechtstaete zorgen voor een mooi extra prijzenpakket voor de beste tien in het eindklassement. In de finale in Ouderkerk kan er nog veel veranderen, hoewel het er bij de mannen wel naar uitziet dat Polder niet heel veel te duchten heeft van de anderen. Zeker met het oog op de deelname van de Elites zullen de punten duur zijn in Ouderkerk.
Bij de Nieuwelingen miste de winnaar van Amstelveen, Quinten Hoogervorst, en ook een aantal anderen de punten. Sietse Kool staat eerste met een aantal op de hielen. Naast de strijd om de dagprijzen is er in de Plus Vreeswijk Ronde van Ouderkerk Ronde Hoep dus ook volop strijd in het overkoepelend klassement. Iedereen die aan twee Amstelrondes meedoet (incl Ouderkerk) kan ervoor in aanmerking komen. De stand staat hier:  Amstelrondesklassement 2019 Met name de Dames en de Nieuwelingen hebben nog de kans om in te schrijven: https://www.knwu.nl/wegwielrennen/evenement/114183

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan, lucht en buiten
Sietze Kool in de Rechtstaete trui
Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en buiten
Koen Polder (links) in de oranje leiderstrui

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑