Dinsdagavondcompetitie: lange avonden, lange ritten

De avonden worden langer en de ritten op de dinsdagavond ook. De regen en onweer waren al lang weer verdwenen, dus mochten de renners rijden op een droog parcours.

Na de neutralisatie duurt het altijd even voordat er wordt aangevallen maar toen waren er ook genoeg pogingen om los te komen van het peloton, maar die werden allemaal geneutraliseerd. Groepje voor groepje kon bijna iedereen steeds weer aansluiten.

Met nog 10 ronden te gaan ging Alexander Evers op avontuur en kreeg redelijk wat ruimte van het peloton. Maar alleen blijft het een kansloze missie als het peloton even aanzet. Ook Rene Markus deed nog een poging maar hij had het peloton al binnen een ronde weer in zijn wiel.

Zo kon er na 49 ronden gesprint gaan worden voor de overwinning. Lorenzo van Velzen miste bocht drie in de voorlaatste ronde en vergooide daarmee zijn kansen op een goede klassering. Ronald de Waal pakte op het goede moment de kop en liet zich niet verrassen door Camiel Zwart. Op gepaste afstand werden zij gevolgd door Edwin Commandeur, Jan Buisman, Jaap van der Grinten en Ron Gruiters.
Komende week mogen jullie je geluk elders beproeven (de avondvierdaagse neemt bezit van ons parcours) op voorwaarde dat jullie op 11 juni weer present zijn.
De stand: klik.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑