Nog een week tot het Clubkampioenschap

Iedereen is eerder geïnformeerd dat de Clubkampioenschappen voor Jeugd en Senioren mannen dit jaar op woensdag 12 juni plaatsvinden. Tevens de laatste voorbereiding op de Ronde van de Ronde Hoep. Komende week kan iedereen taperen.

Op woensdag 12 juni wordt er dan gestreden om de Clubtitels. Oneindige roem voor iedereen die op de erelijst van Clubkampioenen terecht komt. Wie wordt de opvolger van Caspar Hermans (2018), Max van de Water (2017) en Derk Abel Beckeringh (2016)?
De Jeugd start om 18.15 uur en de mannencategorieën vanaf Nieuwelingen om 19.15 uur. Zet het dus nú (alsnog) in je agenda.

Categorieën en afstanden

  • 18.15 uur: Jeugd t/m 14 jaar:  verschillende categorieën en afstanden
  • 19.15: Mannen categorieën:
    Alle anderen rijdend om het Algemeen Clubkampioenschap: 80 km (behalve Nieuwelingen, die rijden 60 km); met aparte klasseringen voor: Junioren, Masters. Er wordt afgesprint voor iedereen op hetzelfde moment.
  • De winnaar is dus Algemeen Clubkampioen 2019

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑